1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Sterilisera matningsutrustningen

  Sterilisera matningsutrustningen under de första månaderna. Det skyddar barnet mot skadliga bakterier tills barnets immunförsvar har mognat och vuxit sig starkare.

  Philips AVENT - Sterilizing baby feeding equipment

  Amning

  Att mata ditt barn med bröstmjölk är ett perfekt första steg mot att bygga upp ett friskt immunförsvar och ge barnet bästa möjliga näring. Medan du koncentrerar dig på att komma igång med amningen ska det inte finnas någon matningsutrustning.

  Sterilisera flaskor och nappar

  När amningen har kommit igång och du väljer att använda en bröstpump, flaska, nappar (eller annan utrustning som kommer i kontakt med mjölken och ditt barn) är det viktigt att du steriliserar utrustningen innan du använder den. Bakterierna i mjölk kan vara särskilt skadliga för ett barn med ett outvecklat immunförsvar. Om du glömmer att rengöra och sterilisera barnets matningsutrustning kan det leda till magproblem, diarré och missnöjda föräldrar.

  Visst kanske det känns som ytterligare en uppgift som du skulle vilja vara utan, men att sterilisera går snabbt, enkelt och är effektivt, särskilt med en sterilisator som använder ånga och värme.

  Utrustning för avvänjning

  Om du har introducerat fast föda före sex månaders ålder är det bra att sterilisera skålarna och skedarna. Efter det behöver du endast sterilisera utrustning för matning med mjölk som flaskor och bröstpumpar till ditt barn är ett år gammalt.

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips Avent kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  Relaterade produkter

  Relaterade råd

  Börja med fast föda

  Börja med fast föda