1
TV

Philips Ambilight-TV

TV:n med bild som är större än sin skärm

Perfekt stämningsljus

 

Med Philips Ambilight får din TV en ny dimension. Genom att stråla ut ljus från TV:ns sidor till den bakre väggen tar handlingen plats även utanför skärmen och fyller rummet med perfekt stämningsbelysning. Med intelligent LED-belysning matchas allt som händer på skärmen i realtid. Det ger dig en känsla av att vara på plats bland stjärnorna, oavsett miljö.

Philips TV, klipp om Ambilight-funktionen

Hör mer om Ambilight

Philips TV Ambilightplayer

Ambilight-utbudet

Tvåsidig Ambilight

 

Med Ambilight på två sidor om TV:n är de här modellerna perfekta för små till mellanstora rum.

Tresidig Ambilight

 

Med Ambilight över, till vänster och höger om TV:n passar de här modellerna perfekt för större rum där TV:n är monterad på stativet.

Fyrsidig Ambilight

 

Med Ambilight på alla fyra sidor om TV:n är de här modellerna perfekta för större rum där TV:n antingen är placerad i stativet eller sitter på väggen.

Ambilight som formas efter ditt humör

Philips TV, klassiskt Ambilight-läge

Klassisk Ambilight
 
 

 

Det klassiska läget i Philips Ambilight följer exakt TV-innehållet på skärmen och reflekterar det i realtid på väggen bakom TV:n. Välj bara bland utbudet av lägen och kör igång.

Philips TV, Ambilight-musikläge

Musikläget i Ambilight

 

Musikläget i Ambilight följer och reagerar exakt på dynamiken i musiken du spelar på din Philips TV. Välj bland en mängd olika färgglada förinställningar eller sätt på det slumpmässiga partyläget.

Philips TV, Ambilight-spelläge

Spelläget i Ambilight

 

Med spelläget i Ambilight blir rummet en del av spelvärlden med fylliga, strålande färger som dynamiskt matchar det som händer på skärmen. Ta klivet mot en mer uppslukande spelupplevelse nu.

Internet mot 343

TV med Ambilight + hue = sant

 

Förstärk Ambilights skönhet och elegans i hela hemmet. Philips hue är tillvalslampor som är trådlöst anslutna till TV:n. Anslut bara lamporna och TV:n och vips så får du Ambilight överallt.

Philips TV Ambilight & hue