0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Hårborttagning på och under armarna

  Hårborttagning på och under armarna

   

  Det är vanligt att ta bort håret under armarna, i armhålan. För hårborttagning under armarna finns många alternativ, huden vid armhålorna är ganska tjock, så de flesta metoder fungerar. Det är inte lika vanligt att ta bort hår på armarna. Men det finns både män och kvinnor som känner sig obekväma med att ha mörka, långa hårstrån på armarna. De flesta vill inte raka på armarna eftersom man vill undvika utväxt. Men vill du ta bort håret på armarna finns det flera andra alternativ!

  Vilken hårborttagningsmetod passar dig bäst?

  Fråga chatboten!

  IPL – Intense Pulsed Light

   

  Passar dig som: Har mörkt hår och vill ta bort hår med långvarig effekt. Metoden passar dig som inte vill ha stickig utväxt. IPL fungerar inte på väldigt mörk hudton eller på hårstrån som är ljusa, grå eller rödaktiga.

  Så funkar det: Philips Lumea avger lätta ljuspulser mot hårrötterna. Ljuset absorberas av melaninet (pigmentet) i håret och omvandlas till ljusenergi (värme). Värmen stimulerar hårsäcken att gå in i en vilofas. Resultatet blir att håret faller av och återväxt förhindras, vilket leder till att mängden hår som växer ut gradvis minskar.

   

  Alla våra IPL-modeller fungerar utmärkt både för att ta bort hår på och under armarna.

  hårtborttagning vid bikinilinje

  Hårborttagning vid bikinilinjen

  läs mer om ipl

  Läs mer om IPL    

  se alla ipl

  Se alla våra IPL

  Epilering

   

  Passar dig som: Vill ta bort hår med långvarig effekt. Att epilera bort hår fungerar på alla typer av hårstrån – korta, grova, fjuniga, ljusa eller mörka. Philips Satinelles epilatorer har keramiska pincettplattor med mikroräfflor som drar upp även fina, korta hår, så du slipper vänta på att håret ska växa sig långt innan du epilerar. Epilering passar både på och under armarna, men en del tycker att epilering i armhålan kan kännas lite obehagligt.

  Så funkar det: Pincettplattor greppar tag i hårstråna och drar upp dem från roten. Första gången du epilerar kan det göra lite ont, men huden vänjer sig snabbt och det känns mindre och mindre ju längre du använt metoden. Att ta bort hår på armarna genom epilering är bra för dig som vill slippa utväxt som man skulle kunna få av att raka armarna
  .

  läs artiklar om hårborttagning

  Läs artiklar om hårborttagning

  läs mer om epilering

  Läs mer om epilering    

  se alla ipilatorer

  Se alla våra epilatorer

  Raka med Ladyshavers

   

  Passar dig som: Snabbt och enkelt vill få hårfri hud. Att raka är det vanligaste sättet att ta bort hår under armarna (i armhålorna). Fördelen är att det lätt och du får resultat direkt. Elektriska Ladyshavers från Philips är dessutom mycket mer skonsamma för huden än vanliga rakhyvlar, eftersom skärbladen inte kommer i direktkontakt med huden.

  Så funkar det: Ladyshavers är elektriska rakapparater som är anpassade för att användas på hela kroppen samt bikinilinje. Skärbladen är betydligt mer hållbara än på en vanlig rakhyvel, vilket gör att du slipper köpa hyvlar stup i kvarten. Philips Ladyshavers i SatinShave-serien fungerar även utan sladd och går att använda i duschen.

  läs artiklar om hårborttagning

  Läs artiklar om hårborttagning

  se alla ipl

  Se alla våra Lady Shavers

  BRL170

  Se SatinShave Prestige BRL170

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.