Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Intim hårborttagning
  med Philips

   Jämför mellan våra hårborttagningsprodukter

    

   Hårborttagning vid bikinilinjen samt intima områden
   Intimrakning har blivit vanligare och vanligare och både kvinnor och män rakar, vaxar och ansar sig. En del gör en så kallad ”brasiliansk vaxning” på salong och tar bort allt hår, andra tar bort håret vid bikinikanten eller ansar bara längden på håret.


   Vid intim hårborttagning är det viktigt att göra rätt eftersom huden vid bikiniområdet är känsligare än på andra områden av kroppen. Om du inte använder hårborttagningsmetoder som är anpassade för intim hårborttagning kan huden bli irriterad, inflammerad, få utslag och röda prickar. Att ta bort hår vid bikinilinjen och intima delar genom att vaxa kan dessutom upplevas som smärtsamt. Men det finns numera nya innovativa lösningar som gör intimrakning eller intim hårborttagning betydligt mindre smärtsamt, och dessutom mer skonsamt för huden! Läs nedan om Philips metoder som är anpassade för intimrakning eller intim hårborttagning:

   Vilken hårborttagningsmetod passar dig bäst?

   Fråga chatboten!

   Intimrakning med IPL – Intense Pulsed Light

    

   Passar dig som: Vill ta bort håret med långvarigt resultat. Lumea IPL reducerar gradvist hårväxten och fungerar på (naturligt) mörkblont, brunt och svart hår. Efter behandling håller sig håret borta i upp till åtta veckor. Du måste upprepa behandlingen var 4:e till 8:e vecka (beroende på individuell hårväxt) för att få långvarigt resultat. IPL fungerar inte på väldigt mörk hudton eller på hårstrån som är ljusa, grå eller rödaktiga. I Lumea-serien finns det särskilda modeller som har anpassade filter för det grövre håret vid bikinilinjen och de intima områdena.

   Så funkar det: IPL-teknologin var tidigare enbart tillgänglig på skönhetssalong, men finns nu tillgänglig för säkert hemmabruk. Philips Lumea avger lätta ljuspulser mot hårrötterna. Ljuset absorberas av melaninet (pigmentet) i håret och omvandlas till ljusenergi (värme). Värmen stimulerar hårsäcken att gå in i en vilofas. Resultatet blir att håret faller av och återväxt förhindras, vilket leder till att mängden hår som växer ut gradvis minskar.

   hårtborttagning vid bikinilinje

   Hårborttagning vid bikinilinjen

   läs mer om ipl

   Läs mer om IPL    

   se alla ipl

   Se alla våra IPL

   Intimrakning genom epilering

    

   Passar dig som: Vill ta bort hår vid bikinilinjen med snabbt resultat och långvarig effekt. Vi rekommenderar inte att du epilerar på blygdläppar, men kring bikinilinjen fungerar denna metod väl! Att epilera bort hår fungerar på alla typer av hårstrån – korta, grova, fjuniga, ljusa eller mörka. Det är snabbt, effektivt och det kan gå upp till 4 veckor mellan epileringarna. Philips Satinelles epilatorer har keramiska pincettplattor med mikroräfflor som drar upp även fina, korta hår.

   Så funkar det: Roterande keramiska pincettplattor greppar tag i hårstråna och tar bort dem från roten. Första gången du epilerar kan det göra lite ont, men huden vänjer sig snabbt och efter några gånger känns det betydligt mindre. Dessutom kommer Philips Satinelle Prestige modell BRE640, BRE650 och BRE652 en skin stretcher och en massage cap som lindrar epileringskänslan. Det fungerar utmärkt att använda alla epilatorer i Satinelle-serien i duschen.

   läs artiklar om hårborttagning

   Läs artiklar om hårborttagning

   läs mer om epilering

   Läs mer om epilering    

   se alla ipilatorer

   Se alla våra epilatorer

   Intimrakning med Ladyshavers

    

   Passar dig som: Snabbt och enkelt vill ha resultat. Att raka är en vanlig metod vid intim hårborttagning, fördelen är att du får resultat direkt. Men intimrakning med rakhyvel leder ibland till röda prickar och irriterad hud. Detta beror på att rakbladet kommer i direktkontakt med huden, vilket gör att man lätt får skärsår, ibland så små att man inte ser dem. Philips SatinShave har skyddande kuddar kring bladen samt ett patenterat hölje runt skärelementen vilket gör att rakbladen aldrig kommer i direktkontakt med huden vilket är betydligt mer skonsamt.

   Så funkar det: Ladyshavers är elektriska rakapparater som är anpassade för att användas på hela kroppen. Skärbladen är dessutom betydligt mer hållbara än på en vanlig rakhyvel. Philips SatinShave Ladyshavers fungerar även utan sladd och går att använda i duschen. På Philips SatinShave Prestige BRL170 har ett trimtillbehör samt en extra trimkam som gör det enkelt att ansa längderna vid intimrakning.

   läs artiklar om hårborttagning

   Läs artiklar om hårborttagning

   se alla ipl

   Se alla våra Lady Shavers

   BRL170

   Se SatinShave Prestige BRL170

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.