1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Hur ansluter jag Sonicare 9900 Prestige-handtaget till Sonicare-appen?

  Publicerad på 2021-12-15
  1. Ladda ned Sonicare-appen till din smartphone.
   
  1. Se till att din smartphones Bluetooth är aktiverat och ta sedan upp tandborsten så att den aktiveras (lamporna bör tändas).
   
  1. Öppna appen. Följ den guidade installationen inklusive ihopparning med tandborsten. Aktivera platstjänster om du vill fortsätta synkronisera automatiskt.
   
  1. Skapa ditt konto via appen. Om du uppmanas att göra det uppdaterar du den inbyggda programvaran för att få åtkomst till alla de senaste funktionerna.
   
  1. Du är redo för din första anslutna upplevelse! Se till att regelbundet synkronisera tandborsten med appen så att du aldrig missar den senaste vägledningen och de senaste rekommendationerna.
  Så här synkroniserar du automatiskt (rekommenderas): Tillåt platsbehörighet när appen konfigureras. På så sätt vet telefonen när den är inom räckvidd för tandborsten, och kan enkelt uppdatera dina borstningsdata.
  Synkronisera manuellt: Para ihop och anslut tandborsten till appen med några veckors mellanrum. På så sätt förblir dina borstningsframsteg, din vägledning och dina rekommendationer uppdaterade.

  Obs! Se till att telefonens Bluetooth-funktion är aktiv så att dina borstningsdata kan överföras till appen. Mer information om varför dina borstningsdata samlas in finns i sekretesspolicyn för Sonicare under appinställningen.

  Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: HX9992/11 , HX9992/12 .

  Kontakta Philips

  Vi hjälper gärna till

  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.