0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Hur du planerar för en babyshower

  En babyshower är ett underbart sätt att fira den förestående ankomsten av ett helt nytt liv. Som nybliven eller blivande mamma kommer du att vara hedersgäst. Här får du tips på vad du kan förvänta dig och vad du kan göra för att säkerställa att dagen flyter på smidigt.

  Att vara värd eller inte?


  Av tradition ordnas en babyshower av en nära vän eller släkting efter lite vägledning från den blivande mamman. Dock föredrar många att organisera firandet själva nuförtiden. Båda sätten går bra.

  Bestämma ett datum


  Schemalägg först ett lämpligt datum och en lämplig tid för babyshowern. De flesta föredrar att välja en dag i slutet av graviditeten men inte alltför nära förlossningsdagen. Andra föredrar att vänta tills barnet fötts innan de firar. Det är helt upp till dig vilket du väljer.

  Välja gäster


  Oavsett om du själv ordnar babyshowern eller tar hjälp av en vän behöver du bestämma vilka som ska bjudas in. Babyshowergäster är oftast nära väninnor och släktingar, men om du vill att respektive och barn också ska komma ska du förtydliga det på inbjudan. Det är din fest, så du bestämmer reglerna!

  Skicka inbjudningar


  Du kan skicka ut specialdesignade inbjudningskort per post, men numera är det vanligare att bjuda in gästerna via internet. Skapa en babyshowergrupp på en social mediewebbplats för att göra det enklare att kommunicera med gästerna och hålla koll på eventuella kostbehov med mera. Försök att bjuda in gästerna minst 4‒6 veckor innan så att de kan boka datumet i sina kalendrar.

  Presenter


  Om du önskar dig några särskilda barnrelaterade saker är det bästa att skicka gästerna en presentlista som de kan välja present från. Eller så kan du be om ett presentkort för att köpa något dyrare som en bröstpump, barnsäng eller barnvagn. Om du föredrar att bli överraskad låter du gästerna välja någonting, men var då beredd på att översvämmas av sparkdräkter.

   

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips AVENT kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.