1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  25 % RABATT    FRI FRAKT

  Stående steamer

  ✔ Ångutsläpp på 40 g/min

  ✔ Steama hela garderoben

  ✔ Tar bort bakterier och lukt

  ✔ Inställningar för olika tyger

  Resesteamer

  ✔ Ångutsläpp på 20 g/min

  ✔ Steama en outfit

  ✔ Tar bort bakterier och lukt

  ✔ Perfekt att resa med

  Varför en steamer?

   

  Med en steamer kan du enkelt fräscha upp och vårda dina kläder på ett skonsamt sätt. Ångan tar bort illaluktande odörer och mjukar upp fibrerna i tyget så att kläderna återfår sin form utan att riskera några som helst brännmärken.

   

  Du undviker övertvättning, förlänger livslängden på dina plagg och skonar naturen. En steamer kan användas på hela garderoben och är perfekt för ömtåliga material såsom siden, spets, kashmir och silke. Ett högre ångutsläpp gör steamern mer effektiv.

  Stående Steamer 

   

  Det kraftfulla ångutsläppet på 40 g/min fräschar upp dina plagg och tar bort veck och skrynklor. Tack vare den stora vattentanken kan du steama hela garderoben och med det rörliga steamerhuvudet är den lättarbetad och gör att du kan få samma proffsiga resultat som i klädbutikerna. Den snygga designen gör dessutom steamern perfekt att ha stående framme i sovrummet eller i en walk in closet. 

  Resesteamer

   
  Ta enkelt fram den handhållna steamern för en snabb sista-minuten uppfräschning på morgonen eller packa ned den i väskan när du ska iväg. En handhållen steamer tar minimalt med plats och du slipper även allt krångel med att släpa fram strykbrädan. Den kompakta designen gör steamern smidig att använda, förvara och ta med på resan.

  Vill du se alla våra produkter inom klädvård?

  *Rabatten gäller på denna kampanjsida, endast för H&Ms medlemmar. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Så långt lagret räcker. 

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.