1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Röstinspelningslösningar

  Arbeta enklare och smartare

   

  Upptäck mer

  pocket-memo

  Diktering med mobila enheter

   

  Philips Pocket Memo diktafon tar diktering till en helt ny nivå med en kombination av överlägsen design och ergonomi samt effektiva funktioner som 3D-mikrofon och rörelsesensor. Denna ultramobila diktafon överträffar alla förväntningar och erbjuder exceptionell ljudkvalitet. Pocket Memo är inte som en vanlig diktafon – det är den perfekta enheten för röstinspelning för dig som vill vara effektiv även när du är på språng.

   

  Upptäck Philips Pocket Memo

  dictation-app

  Dikteringsapp

   

  Dikteringsappen för smartphones gör dig ännu mer produktiv när du är på språng. Denna professionella dikteringslösning är särskilt utformad för att fungera tillsammans med Philips SpeechLive och programvaran Philips SpeechExec. Denna praktiska dikteringsapp låter dig spela in, redigera och skicka dikteringsfiler när som helst och oavsett var du befinner dig, vilket ger ökad flexibilitet och kortare ledtider.

   

  Upptäck dikteringsappen

  desktop

  Mikrofon för stationär diktering

   

  Philips SpeechMike är utan tvekan marknadens bästa mikrofon för stationär diktering. Nylanserade SpeechMike Premium har en frihängd mikrofon och är världens första mikrofon avsedd för diktering som har en rörelsesensor. Innovativa SpeechMike Premium erbjuder bland studiokvalitet av ljudet vilket är optimalt för röstigenkänning.

   

   

  Upptäck Philips SpeechMike

  audio-recorder

  Ljudinspelningsenhet

   

  Philips Voice Tracer är enkla att använda och erbjuder förstklassig ljudinspelning i alla lägen. Dessa är perfekta för muntliga anteckningar när du är på språng, men även för inspelning av samtal, föreläsningar, intervjuer, musik eller möten. Oavsett vad du behöver spela in så finns det alltid en modell som passar perfekt för just dina behov.

   

   

  Upptäck Philips Voice Tracer

  transcription-sets

  Transkribering

   

  Philips transkriberingspaket är särskilt utformade för enkel och intuitiv transkribering. Att gå från tal till text är nu ännu snabbare än tidigare. Filer som har spelats in med exempelvis en diktafon eller dikteringsapp kan snabbt och smidigt omvandlas till text.

   

  Upptäck våra transkriberingsset

  speechlive

  Lösningar för effektivt arbetsflöde

   

  Philips dikteringslösningar som Philips SpeechExec och molnlösningen Philips SpeechLive effektiviserar dina arbetsprocesser. Administrera arbetsflödet centralt och skapa en smidig koppling mellan dikterare och transkriberare. Vare sig du använder en diktafon eller en dikteringsapp så hjälper Philips lösningar dig att spara tid och pengar.

   

   

  Upptäck våra lösningar för effektivt arbetsflöde

  start-trial-image

     

  Få en kostnadsfri provperiod

   

  Påbörja din 30-dagars provperiod i dag och upptäck själv varför så många väljer marknadens främsta leverantör av dikteringslösningar.

   

   

  Påbörja provperioden

  Kundomdöme:

   

       

   

   

  Jag kan verkligen inte tacka er nog. Er expertis och förmåga att omedelbart och korrekt identifiera och uppfylla mina behov har varit i världsklass."

   

  Karen Vasquez
  Executive & Personal Assistant

  Congress Point Financial, Florida

   

  Se våra fallstudier

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.