0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

   Välj din  USB-C-dockningslösning:

   USB-C-dockningslogotyp

   USB-C-dockning

   Mycket kraftfull


   Nu slipper du laddare och strömkablar. En USB-C-port levererar upp till 90 W till din bärbara dator eller dina smarta enheter och ger din digitala arbetsplats ordning och smidighet. Philips-skärmar testas för att säkerställa kompatibilitet med ett brett utbud av varumärken och modeller på bärbara datorer och telefoner.

   Datalogotyp

   Data

   Blixtsnabb


   Den senaste USB 3.2-standarden ger tjugo gånger högre hastighet än USB 2.0, vilket gör dig mer produktiv eftersom dina dataöverföringar nu genomförs på en bråkdel av tiden du är van vid. En hel 4K-film kan till exempel överföras på mindre än 60 sekunder.

   Ethernet-logotyp

   Ethernet

   Ethernet RJ45


   Förutom USB-hubben med flera portar tillhandahåller vi även en Ethernet-port (RJ45) för extra smidighet.

   Innovativa anslutningsmöjligheter med USB-dockning

   Innovativa anslutningsmöjligheter med USB-dockning
   USB-C banner

   USB-C


   En enda USB-C kan verkligen ändra din användarupplevelse och sättet du arbetar på. Inga fler laddare, strömkablar eller signalkablar – den här enhetliga lösningen levererar upp till 90 W till din bärbara dator eller dina smarta enheter och organiserar din digitala arbetsplats.

   USB-C-produkter

   • Svårt att bestämma dig?
    Välj upp till tre produkter och jämför dem!

    LCD-skärm med USB-C

    243B9/00

    • B-line
    • 24 (visningsyta om 60,5 cm)
    • 1920 x 1080 (Full HD)
   • Svårt att bestämma dig?
    Välj upp till tre produkter och jämför dem!

    LCD-skärm med USB-C

    273B9/00

    • B-line
    • 27-tums (68,6 cm)
    • 1920 x 1080 (Full HD)
   • Svårt att bestämma dig?
    Välj upp till tre produkter och jämför dem!

    LCD-skärm med USB-C

    276B9/00

    • B-line
    • 27-tums (68,5 cm)
    • 2 560 x 1 440 (QHD)
   USB Docking banner

   USB-dockning


   Den bästa lösningen, utformad för företags- och kontorsmiljöer, är den unika USB-C-dockningen som kombinerar USB-C-, RJ45- och DP-utgångar för smidig användning. Det här ersätter externa, otympliga fristående dockningsenheter, vilket ger ett mindre rörigt skrivbord men säkerställer bra anslutningsmöjligheter.

   USB-docknings produkter

   USB Docking Pro banner

   USB-dockningsproffs


   För professionella användare som behöver den mest avancerade och omfattande vertikala lösningen har Philips utformat skärmar som möjliggör ännu mer mångsidig anslutning med universell portreplikering och säkerställer högre kvalitet för ström-, data- och ljud/video-leverans. Dessutom levereras våra Pro-skärmar med HDR, avancerade paneler, höga upplösningar och större skärmstorlekar för ökad produktivitet. 

   USB-dockningsproffs produkter

   Hybridanslutning


   Som en del av vårt Pro Docking-utbud tillhandahåller Philips skärmar även lösningar för användare av bärbara datorer som endast kan anslutas via den traditionella USB-A-kontakten. Hybridskärmar erbjuder en inbyggd dockningsstation utrustad med DisplayLink-teknik med universell portreplikering så användare kan få åtkomst till kringutrustning på kontoret, inklusive tangentbord, mus och RJ-45 Ethernet-kabel, via en enda USB-kabel med dubbelt nät och typ C- och typ A-kontakt.

   Hybridanslutning

   Produkter med hybridanslutning

   Hjälp, support och uppdateringar

   Registrera din skärm

   Skapa ett kostnadsfritt My Philips-konto och registrera din nya skärm. När du har registrerat dig meddelar vi dig när det finns nya tillgängliga uppdateringar.

   Program-varuuppdateringar

   Se till att hålla din Philips-skärm i toppskick. Om det finns en ny programuppdatering hittar du den här. Och om du har förlorat dina drivrutiner kan du ladda ned dem här kostnadsfritt.

   Supportplattform

   Det snabbaste sättet att åtgärda tekniska problem och problem med inställningar är att läsa felsökningsguiden för din Philips-skärm. Använd de praktiska tipsen och få igång skärmen igen på nolltid.

   Kontakta oss

   Vi finns här för att hjälpa till. Vare sig du behöver råd när du ska köpa en Philips-skärm eller hjälp med att installera den kan du kontakta oss per telefon, e-post eller onlinechatt.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.