1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Docknings monitorer


  Den ideala lösningen för moderna arbetsytor

  Upptäck hur USB-C ger kraft till ditt arbetsliv


  En perfekt bildkvalitet är bara en del av hela bilden. Professionella användare letar efter skärmar som är enkla och snabba att installera och konfigurera, och som också ger en snygg arbetsplats. Därför erbjuder MMD skärmar som är konstruerade med en integrerad dockningslösning baserad på den nya USB 3.1 typ C-standarden, vilket erbjuder ett enkelt och praktiskt sätt att bära olika signaler på samma kabel. Nu kan du förlita dig på en enda lösning för överföring av data, anslutning av video och kraftenheter på ett snabbt och enkelt sätt.
  USB-C Docking

  USB-C
  Docking

  USB-C DRIVEN

  Ta farväl av laddare och strömkablar! En USB-C-port levererar upp till 65W till din bärbara dator eller till dina smarta enheter. Philips-monitorer testas för att säkerställa kompatibilitet med ett brett sortiment av bärbara datorer och telefoner av olika märken och modeller.
  Data

  Data

  DATA

  Den senaste USB 3.1-standarden ger 20 gånger USB 2.0-hastigheten, överföringarna slutförs nu på en bråkdel av tiden du är van vid. En full 4K-film kan till exempel överföras på mindre än 60 sekunder.
  Ethernet

  Ethernet

  ETHERNET RJ45

  Förutom USB-hubben med multiport har vi också lagt till en Ethernet-port (RJ45) för extra bekvämlighet.
  Docknings monitorer

  Dockningsteknik USB-C

  Philips 329P9H

  Dockningsteknik USB-C
  › Skärmdiameter de 31,5 tum
  › Panel IPS
  › Upplösning 4K

  USB-C-dockning fullt sortiment