1
Produkter

Daily Collection Airfryer

Fritös för låg fetthalt, Flerfunktionell, Vit, 800 g HD9216/80

Felsökning

Vill du lära dig laga mat med Philips AirFryer?

Vi kan hjälpa dig om du vill veta hur du lagar mat i Philips AirFryer på bästa sätt. Följ bara de här enkla tipsen.

Ställa in rätt tillagningstid

De genomsnittliga tillredningstiderna för vissa vanliga ingredienser finns i mattabellen i användarhandboken, som kan hämtas från supportsidan på Philips AirFryer.

Inställningarna som anges är bara riktlinjer. Inställningarna kan anpassas beroende på ingrediensernas ursprung, storlek och form:

  • För mindre och färre ingredienser krävs en något kortare tillagningstid.
  • För större och fler ingredienser krävs något längre tillagningstid.
  • För hemgjord deg krävs något längre tillagningstid än för färdigköpt deg.
  • Om du tillagar mat som delvis tillagats i förväg: Kontrollera ugnstemperaturen på förpackningen, välj en temperatur som är 20 grader lägre och börja med halva tillagningstiden. Kontrollera maten med jämna mellanrum så att den inte bränns vid.

Tillaga stora bitar, kött eller ömtåliga ingredienser

När du tillagar stora bitar, kött eller ömtåliga ingredienser i Philips AirFryer lägger du ett lager i botten av korgen. Se till att korgens botten inte är helt täckt. Luften måste kunna cirkulera runt ingredienserna.

Baka av kakor, muffins och bröd

Fyll inte ugns- eller bakformar mer än till hälften, eftersom degen kommer att jäsa i AirFryer. Om det är för mycket deg i formen kan den jäsande degen vidröra värmeelementet, och då kan den övre delen bli bränd. Placera aldrig bakformen direkt i pannan, eftersom det hindrar luftflödet i pannan, och då värms bara den övre delen av maten. Placera alltid bakformen i korgen.

Tips! Mer information och tips på recept som kan tillagas med AirFryer finns i AirFryer-appen.

Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: HD9216/80 , HD9240/30 , HD9240/90 , HD9220/50 , HD9220/20 , HD9220/40 . mer mindre

Är detta inte det du söker efter?

Har vi besvarat din fråga?

Om inte, kontakta oss.