0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips Hårverktyg

   

  Vi på Philips tycker att det ska vara enkelt att laga hälsosam mat, och att du aldrig ska behöva kompromissa på smaken bara för att vara nyttig! Med Philips innovation Airfryer kan du laga dina favoriträtter som lammracks, helstekt kyckling eller krispiga pommes frites med lite eller ingen olja, du slipper dessutom att steka hårt i stekpanna för att få den där krispiga, goda stekytan. Nu behöver du inte längre välja mellan hälsosamt och gott.

  Med Philips hårprodukter kan du styla håret och ändå behålla det friskt och starkt. Våra locktänger och stylingprodukter är utformade för att vara mer skonsamma för håret, med keramiskt keratin och sensorer som säkerställer att hårets naturliga fukthalt inte rubbas. Ett bättre sätt att styla håret helt enkelt! 

  Skydda håret med rätt hårprodukter

   

  När du stylar håret är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt. Använd alltid värmeskydd innan du lockar, fönar eller plattar håret för att undvika kluvna hårtoppar och avbrutna hårstrån. Det är också viktigt att du använder hårprodukter som är anpassade för ditt hår och stylingverktyg som inte sliter på håret i onödan. Då kommer håret bli finare när du stylar det men också hålla sig friskt i det långa loppet.

   

  Visste du att du kan få till det perfekta Hollywoodsvallet på bara 10 minuter om du använder rätt locktång och teknik? Se Philips tutorials för hur du får de snyggaste lockarna, lättaste träningsfrillan eller bästa festuppsättningen. 

   

   

  Hårvård med naturliga ingredienser

   

  Om du använder hårprodukter dagligen eller stylar håret ofta är det extra viktigt att ta hand om det ordentligt. Fyll på med fukt och protein med hemmagjorda hårmasker! När du använder naturliga ingredienser är du också säker på att du slipper onödiga kemikalier i håret. 

   

  Visste du att avokado är en jättebra ingrediens för att tillsätta näring och fukt i ditt hår? Genom att mosa avokado och tillsätta honung kan du enkelt göra din egen, helt naturliga hårinpackning som ger även det torraste håret ett lyft. Du kan även göra ditt egna saltvattenspray och enkelt få till snygga beach waves. Se utförliga tutorials nedan. 

  Upptäck MoistureProtect serien

  Stylingverktyg som bibehåller hårets naturliga fukthalt

  Artiklar om hår

  Gör snygga hollywood-lockar med Philips

  Perfekta Hollywoodsvallet

  Philips kontång

  Se hela sortimentet

  Vågigt hår med Philips MoisterProtect

  Vågigt hår med MoistureProtect

  Se hela Philips sortiment av hårprodukter

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.