Personvård

Airfloss- Rent mellan tänderna på 30 sekunder

 

 

Det är viktigt att rengöra mellan tänderna ordentligt, men många tycker att det är krångligt med tandtråd. Philips Sonicare lanserar därför Airfloss. Mikrodropp-teknologin ger ett snabbt tryck av vatten eller munskölj mellan tänderna. Att använda tandtråd kan kännas jobbigt, men Airfloss är en enkel morgonrutin som bara tar 30 sekunder - och förbättrar din munhälsa avsevärt.

 

Play video

Varför ska man rengöra mellan tänderna med Airfloss?

 

Ca 40 % av tandytan sitter mellan tänderna och trots att en Sonicare eltandborste når bättre mellan tänderna så är det viktigt att rengöra grundligt med antingen tandtråd eller Airfloss. Gör man inte det fäster bakterier lätt vilket så småningom bildar plack.

 

airfloss-feature-1

Luft- och mikrodroppteknik

I AirFloss används luft- och mikrodroppteknik för att ta bort plack med en enda stråle
airfloss-feature-2

Utformad för enkel användning

Sonicare Airfloss-munstycket har utformats för enkel hantering. För spetsen längs tandköttskanten tills änden passar in i skåran mellan tänderna.
airfloss-feature-3

Enkel rengöring på 30 sekunder

Vi vet alla att det är viktigt att använda tandtråd men vi vet också att det är bökigt. Med Sonicare AirFloss gör du rent mellan tänderna på bara 30 sekunder.
airfloss-feature-4

Rikta. Tryck. Ren!

Håll ner knappen om du vill använda den automatiska strålfunktionen eller tryck ner och släpp den om du vill ha en stråle.