1
Billampor

WhiteVision

strålkastarlampa för bil

  WhiteVision

  strålkastarlampa för bil

  Det har aldrig varit så snyggt med säkerhet

  Med Philips WhiteVision-lampor får strålkastarna en kraftfull vit xenoneffekt så att nattkörningen blir så bra som möjligt. WhiteVision har en högre ljusstyrka med 40 % vitare ljus, vilket gör att lampan är både snygg och säker. Läs mer om produkten

 • Det har aldrig varit så snyggt med säkerhet

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Det har aldrig varit så snyggt med säkerhet

Med Philips WhiteVision-lampor får strålkastarna en kraftfull vit xenoneffekt så att nattkörningen blir så bra som möjligt. WhiteVision har en högre ljusstyrka med 40 % vitare ljus, vilket gör att lampan är både snygg och säker. Läs mer om produkten

WhiteVision strålkastarlampa för bil

Typ av lampa: H4, 2+2-pack, 12 V, 60/55 W, W5W-positionslampor medföljer 12342WHVSM Hitta liknande produkter

Det har aldrig varit så snyggt med säkerhet

Kraftfull vit xenoneffekt

 • Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard på moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt utrustad med Philips-belysning.

 • En förstklassig körupplevelse med den kraftfulla vita xenoneffekten

  Philips WhiteVision-strålkastarlampor utklassar alla blå billampor på marknaden och passar perfekt för förare som vill köra med stil utan att tumma på säkerheten. Med en hög färgtemperatur och elegant vitt glas längst ut är WhiteVision den ultimata uppgraderingen till dina strålkastare. Tredje generationens patenterade beläggningsteknik från Philips är ett revolutionerande mästerverk som gör WhiteVision till den första lampan med verkligt vitt ljus.

 • 100 % godkända för användning i trafiken, 100 % intensivt vitt ljus

  WhiteVision är ECE-certifierad och den första lampan med vitt ljus som är godkänd att användas i trafiken. Den ger dig perfekt sikt utan att äventyra säkerheten genom att blända bilen framför.

 • Klassens längsta livslängd för utökad körkomfort

  Philips WhiteVision-strålkastarlampor (finns i H1, H3, H4, H7, T4W och W5W) har utformats för att räcka länge. De har en lång och tillförlitlig livslängd på upp till 450 timmar* Det är avsevärt högre än vad konkurrenterna kan erbjuda. Den långa livslängden innebär färre byten och mer valuta för pengarna. (* H4 och H7 har testats med 13,2 V standardspänning.)

 • Klar ljusstråle med intensivt vitt ljus

  Philips WhiteVision-strålkastarlampor på upp till 3 700 K och med ett intensivt vitt ljus som lyser upp vägen framför med ett klart, vitt ljus som snabbt sprids. Ett förstklassigt ljus för en förstklassig körupplevelse.

 • Större kontrast för ökad sikt och säkrare körning

  Maximalt vitt ljus har en färgtemperatur på upp till 3 700 Kelvin, vilket innebär att strålkastarlamporna ger bättre reflektioner från vägmarkeringar och trafikskyltar. Vitt ljus håller dig vaken och uppmärksam på natten så att din kvälls- och nattkörning blir behagligare.

 • Philips billampor är ytterst tåliga

  UV-kvartsglas är starkare än hårt glas och är ytterst tåligt mot extrema temperaturer och vibrationer, vilket undanröjer risken att de går sönder i förtid. Philips billampor i UV-kvartsglas möjliggör mer tryck inuti lampan vilket producerar ett kraftigare ljus och större livslängd.

 • Upp till 60 % bättre sikt

  Tack vare att ljusflödet förbättrats med 60 % syns du bättre för andra trafikanter. På så sätt ökar säkerheten eftersom de får mer tid på sig att reagera på potentiella faror.

 • Färgmatchning med vit xenoneffekt för en förstklassig look

  WhiteVision levereras med två färgmatchande W5W-positionslampor och ger bilens lampor en förstklassig look.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av