1
Billampor

Vision LED

interiör- och signallampor

  Vision LED

  interiör- och signallampor

  Starka signaler. Snygg körning.

  Signallampor med intensiva färger – för snygg körning. Interiör- och positioneringslamporna Philips Vision LED T10 med starkt dagsljusliknande ljus på upp till 6 000 K är starka och snygga så att du kan signalera säkert – och med stil. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Starka signaler. Snygg körning.

Signallampor med intensiva färger – för snygg körning. Interiör- och positioneringslamporna Philips Vision LED T10 med starkt dagsljusliknande ljus på upp till 6 000 K är starka och snygga så att du kan signalera säkert – och med stil. Läs mer om produkten

Vision LED interiör- och signallampor

LED-T10 [~W5W], Antal lampor: 2, 12 V, 6 000 K, dagsljuseffekt, Upplev bättre ljus 127916000KX2 Hitta liknande produkter

Starka signaler. Snygg körning.

Hållbar LED-kvalitet

 • Uppgradera dina lampor, uppgradera din stil

  Trots att det främsta syftet med ytterbelysning är att hjälpa dig att se och att synas finns det ingen anledning till att inte se bra ut samtidigt. Om du vill uppgradera din stil, utan att köpa en nyare bil, är det en bra idé att byta ut din ytterbelysning mot LED-lampor. Uppgradera din ytterbelysning med mer intensivt röd för bromsljusen, levande gult för körriktningsvisarna och klart vitt ljus för positionslyktor och backlamporna. Din bil representerar dig – så visa din stil med Philips LED-signalljus.

 • Starkare signalljus för ökad säkerhet

  Att signalera bilens avsedda rörelser är livsviktigt för din säkerhet. För att undvika kollisioner måste andra människor veta vad du tänker göra. Starka signallampor säkerställer att du syns – för ökad säkerhet. Oavsett om det gäller backljus, positionslyktor eller bromsljus ger signallamporna Philips Vision LED dig de prestanda du behöver för att ge andra förare mer tid att reagera på dina rörelser.

 • Tålig och hållbar LED-belysning

  Du vill ha klara och eleganta billampor, men du vill inte behöva byta ut lampor som gått sönder. Just detta är en av vanliga strålkastares svaghet – ju kraftfullare lampa, desto kortare livslängd. Lysdioder med samma ljusintensitet håller mycket längre. Och Philips Vision LED-lamporna har extra motståndskraft mot värme och vibrationer, vilket gör dem till det perfekta valet för långvariga prestanda – med en livslängd på upp till åtta år.

 • God ljusspridning för bättre sikt

  Philips LED-ytterbelysning är utformad för smartare ljusspridning för att säkerställa att den yttre belysningen projiceras där du behöver ljus (oavsett om det är för att backa, stanna eller signalera). Med bra, bred ljusspridning ser du inte bara mer av vägen – andra förare ser även mer av dig.

 • Philips bilbelysning av högsta kvalitet

  Den tekniskt avancerade belysningen från Philips är välkänd inom fordonsindustrin, och har varit det i över 100 år. Philips produkter är designade och utvecklade enligt strikta processer för kvalitetskontroll (inklusive tillämpliga ISO-normer), vilket leder till genomgående höga produktionsstandarder. Stora biltillverkare väljer Philips-lampor, för när du köper Philips köper du kvalitet. Du får kraftfullt, starkt ljus. Du får en exklusiv stil.

 • Enkel installation och kompatibel med många bilmodeller

  Lamporna är designade för att enkelt kunna installeras i kompatibla fordon, och förare med erfarenhet av underhåll kan enkelt uppgradera kompatibla lampor.

Visa alla specifikationer
 • Det är ditt eget ansvar att användningen av LED-lampor överensstämmer med gällande lagliga krav.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av