professionell platt TV

  professionell platt TV

  TV för hotellmiljöer

  Kompakt, tunn och snygg. Den här 20-tums LCD-TV:n för hotellmiljöer har allt du behöver för att gästerna ska känna sig som hemma, samtidigt som hotellinnehavaren sparar tid och håller ägandekostnaderna nere. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

TV för hotellmiljöer

med trådlös kloning för snabb installation

 • Wireless SmartLoader för snabbkloning

  Gör det möjligt att enkelt och trådlöst kopiera alla programmeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Låsning av kontroller på framsida/sidan

  Genom att i inställningsmenyn välja alternativet för att låsa eller låsa upp åtkomst till kontrollerna på TV:ns framsida och sida kan du förhindra obehörig åtkomst till TV-menyn så att hotellpersonalen slipper installera om den.

 • Inbyggd FM-radio

  Med den inbyggda FM-radion får gäster extra bekvämlighet utan ytterligare investeringar i radiomottagare.

 • Kan omvandlas till konsument-TV

  Enkel omvandling av TV:n från kommersiell användning till konsumentinställningar för eftermarknadsförsäljning.

 • Låsning av installationsmenyn

  Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för omprogrammering.

 • Volymbegränsning

  Med den här funktionen kan du ställa in vilket volymintervall som ska tillåtas för TV:n. På så sätt förhindrar du överdrivna volymjusteringar och undviker att grannarna störs.

 • Programmering av startkanal

  Perfekt för reklam eller informationskanaler inom anläggningen eftersom den visar en förinställd kanal när TV:n slås på.

 • Crystal Clear III ger naturliga bilder med högre kvalitet

  Crystal Clear III kombinerar en rad förbättringar som ger en bättre bild. Förbättringarna innefattar ett 2D-kamfilter, dynamisk kontrast, Blue stretch och grön färgförbättring, så att du får de mest verklighetstrogna färgerna.

 • 2D-kamfilter gör bilden skarpare och ger bättre detaljupplösning

  2D-kamfiltret separerar krominansdata (färg) från luminansdata (ljusstyrka) i videosignalen, vilket möjliggör en fristående bildbearbetning som förbättrar upplösningen och minimerar distorsion.

 • Virtual Dolby-surroundljud för en bio-liknande ljudupplevelse

  Virtual Dolby Surround är en teknik för förstärkning av surroundljudseffekter. Du får känslan av Dolby Pro Logic utan att behöva extra bakhögtalare. Tittarupplevelsen blir betydligt mer engagerande.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av