1
Billampor

X-tremeVision

strålkastarlampa för bil

  X-tremeVision

  strålkastarlampa för bil

  Ta prestanda till nästa nivå

  Philips X-tremeVision-billampor har bland det starkaste ljuset på marknaden. De slår de flesta andra billampor med upp till 130 % mer ljusstyrka och har en överlägsen ljuskägla. Du ser längre, reagerar snabbare och kör säkrare. Läs mer om produkten

 • Ta prestanda till nästa nivå

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta prestanda till nästa nivå

Philips X-tremeVision-billampor har bland det starkaste ljuset på marknaden. De slår de flesta andra billampor med upp till 130 % mer ljusstyrka och har en överlägsen ljuskägla. Du ser längre, reagerar snabbare och kör säkrare. Läs mer om produkten

X-tremeVision strålkastarlampa för bil

Typ av lampa: H1, 1-pack, 12 V, 55 W, Mer ljus 37164230 Hitta liknande produkter

Ta prestanda till nästa nivå

Upp till 130 % starkare ljus

 • Säker under hela livslängden så att du kan se och synas

  Säker under hela livslängden så att du kan se och synas

  Alla potentiella fel på en reservdel är en risk för dig och ditt fordon. Det gäller särskilt för strålkastare. Varje trasig lampa minskar synligheten och säkerheten för dig och den mötande trafiken. Philips X-tremeVision är optimerad för en lång och tillförlitlig livslängd. Så att du kan se och synas längre än med någon annan lampa med höga prestanda.

 • Prestanda innebär mer ljus och längre livslängd

  Prestanda innebär mer ljus och längre livslängd

  Philips X-tremeVision-strålkastarlampor är gjorda för enastående prestanda och producerar upp till 130 % starkare ljus, utan att kompromissa med livslängden. Philips X-tremeVision har en livslängd på upp till 450 timmar*, vilket är betydligt högre än konkurrenternas lösningar i kategorin mer ljus. (*H4 och H7 testade vid 13,2 V standardspänning).

 • En av de starkaste lamporna för utmärkt ljusprestanda

  En av de starkaste lamporna för utmärkt ljusprestanda

  Philips X-tremeVision-strålkastare har optimerad glödtrådsgeometri med hög precision, upp till 13 bars gasfyllning med högt tryck, beläggning med hög precision och högkvalitativt UV-kvartsglas. Det är en ny milstolpe för bilbelysningen. De har utformats för bästa möjliga prestanda och kompromisslös synlighet.

 • De säkraste billamporna som är godkända för användning i trafiken

  De säkraste billamporna som är godkända för användning i trafiken

  Philips X-tremeVision är utan tvekan det säkraste, enklaste och mest effektiva sättet att uppgradera bilen med godkända strålkastare. De är fullständigt ECE-certifierade.

 • Betydligt vitare ljus för att förbättra komforten och säkerheten

  Det starka vita ljuset (3 500 K) är betydligt vitare än vanliga strålkastare. Philips patenterade Gradient Coating™-teknik ger ett kraftfullare ljus. Så att du kan njuta av de ljusstarkaste belysningsprestanda och en mycket god

 • Exceptionell strålkvalitet och prestanda

  Philips X-tremeVision har en kombination av mer ljus och ökad färgtemperatur och kvalificerar sig bland de med bäst prestanda i halogensegmentet.

 • Fantastisk kontrast för bekväm körning

  Den ökade färgtemperaturen i Philips X-tremeVision-strålkastarna (finns i H1, H4 och H7) gör att ögonen kan fokusera bättre och uppfatta kontraster långt i fjärran. Det gör mörkerkörning till en bekvämare och säkrare upplevelse.

 • Se längre och reagera snabbare med upp till 130 % mer ljusstyrka

  Perfekt belysning är särskilt viktig för avståndet -– vanligtvis mellan 75-100 meter framför bilen. Philips X-tremeVision ökar synligheten med upp till 130 % mer ljusstyrka. Detta hjälper dig att känna igen hinder och eventuella faror

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av