Webbkamera för bärbar dator

  Webbkamera för bärbar dator

  Webcam easy

  Webcam easy SPC230 är verkligen enkel att använda. Använd plug & play-funktionen för att videochatta kostnadsfritt via Skype, Windows Live Messenger eller andra snabbmeddelandetjänster. Det är en fröjd för ögat med högkvalitativ upplösning och förbättring vid svag belysning. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Webcam easy

Plug & play

 • 1,3 MP upplösning (interp.) för extra bildkvalitet

  Med den här webbkameran får du 1,3 MP (interpolerad) upplösning för både video och foton. Så du kan använda den till att ta högkvalitativa foton som fortfarande ser suveräna ut när du skriver ut dem som stora bilder.

 • Jämn bild med 30 bilder per sekund

  Luta dig tillbaka och njut av suverän video med 30 bildrutor per sekund. Du får jämnare bilder och en bättre total videochattupplevelse.

 • Läget för förbättring vid svag belysning ger bättre bilder när ljuset är svagt

  Förbättring vid svag belysning förstärker bildens ljusstyrka när ljuset är svagt.

 • Roterande huvuddel så att du kan rikta kameran åt vilket håll du vill

  Använd webbkameran som du vill med den smarta roterande huvuddelen som gör att du kan rikta kameran åt vilket håll du vill. Vrid kameran 360° i valfri riktning för att filma var som helst i rummet utan att flytta webbkameran över huvud taget.

 • Enkel att ställa in och använda

  Det är lätt som en plätt att ställa in och använda webbkameran. 1. Installera programvaran 2. Anslut kameran 3. Videosamtal direkt

 • Fristående extern mikrofon för flexibel inspelning

  Du kan placera den separata externa mikrofonen där den bäst återger din röst så att du får högkvalitativt ljud till dina videochattar.

 • Kompatibel med alla snabbmeddelandetjänster

  Webbkameran och dess programvara har utformats med alla olika snabbmeddelandetjänster i åtanke. Du kan lägga till video till Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger och andra tjänster.

 • Med fotoknappen kan du ta snygga foton direkt

  Ta bilder automatiskt med webbkameran med bara en knapptryckning. Du kan dela med dig av dina bilder genom att lägga till dem i e-postmeddelanden, dokument och på webbsidor.

 • Säker montering på bildskärm, bärbar dator eller skrivbord

  Stativet med flera funktioner gör det enkelt att montera webbkameran säkert på en bildskärm, bärbar dator eller ett skrivbord. Designen är extra säker och stativet kommer inte att flytta sig eller ramla av när du är mitt i ett samtal.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av