Webbkamera

  Webbkamera

  Börja chatta på Skype

  Den perfekta Skype-webbkameran! Den är lättanvänd, tar fantastiska bilder och har ett headset för chattande utan eko. Du kan även skicka e-post, hantera och arkivera bilder och videoklipp med bara några klick. Det har aldrig varit så enkelt att videochatta. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Börja chatta på Skype

 • Multimedieheadset och huvudmikrofon för bästa ljudkvalitet

  Ett multimedieheadset från Philips medföljer webbkameran. Huvudmikrofonen ger optimal ljudkvalitet och är bekväm att använda.

 • Video med 30 bilder per sekund med Skype-upplösning

  Med 30 bilder per sekund blir videosamtalen naturliga och utan ryckiga bilder. Det är samma uppdateringsintervall som används för Skype, och gör videochattande till en mycket trevligare upplevelse.

 • VGA-upplösning (640 x 480) för skarpa bilder

  VGA (640 x 480) innebär att omkring 300 000 pixel används för att skapa hela bilden. Den här VGA-upplösningen ger skarpa bilder för användning i dokument, e-postmeddelanden och på webbsidor.

 • Automatisk bildoptimering för enastående bildkvalitet

  Med den automatiska bildoptimeringen får du ut mesta möjliga av webbkameran eftersom kameran och bildinställningarna justeras automatiskt så att de passar ljusförhållandena.

 • Roterande objektiv för perfekt fokusering och naturliga bilder

  Roterande objektiv för perfekt fokusering och naturliga bilder. Du kan få rätt kameravinkel snabbt och enkelt utan att behöva lägga saker under den för att ändra lutningen.

 • Stabil montering på alla skärmar, bärbara datorer och bord

  Med den multifunktionella ställningen är det enkelt att montera webbkameran på alla bärbara datorer eller plana ytor.

 • Installationshanterare för enkel installation

  Installera webbkameran på bara några sekunder med den praktiska installationshanteraren. Följ bara de enkla, stegvisa instruktionerna så kan du installera webbkameran så att den passar datorn perfekt.

 • Fullständigt kompatibel med Skype och andra meddelandetjänster

  Webbkameran och dess programvara har utformats med Skype och andra meddelandesystem i åtanke. Lägg till videoklipp i Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger och andra kostnadsfria meddelandetjänster. Den fungerar även med Windows Messenger och NetMeeting för videokonferenser med flera personer och är utformad för att vara framtidssäkrad.

 • Kompatibel med alla tillgängliga bildprogram

  Webbkameran fungerar med all kostnadsfri och professionell bildprogramvara. Ta en bild eller stillbild från videon och öppna den med valfritt bildprogram.

 • Med fotoknappen kan du ta snygga foton direkt

  Ta bilder automatiskt med webbkameran med bara en knapptryckning. Du kan dela med dig av dina bilder genom att lägga till dem i e-postmeddelanden, dokument och på webbsidor.

 • Ta, arkivera och hantera bilder och video-e-post med VLounge

  Program för att ta, hantera och arkivera bilder och videoklipp på ett praktiskt och bekvämt sätt. Du kan skapa och skicka video-e-post med bara några musklick. Med det här programpaketet får du allt som behövs för att utnyttja alla funktioner i din Philips-webbkamera.

 • VLounge QuickLaunch-knapp för omedelbar användning

  När du ska starta VLounge-programmet trycker du bara på QuickLaunch-knappen

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av