Datorwebbkamera

  Datorwebbkamera

  Håll kontakten

  Med förbättrad 1,3 megapixel video och foto, automatisk identifiering, 3x digital zoom för närbilder och fotoknapp för foton direkt behöver du bara ansluta och chatta! Universalklämman passar stationära och bärbara datorer och skärmar.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Håll kontakten

 • Kamerahuvudet viks ned mot framsidan för enkel förvaring

  Kamerahuvudet viks ned mot framsidan för enkel förvaring
 • Förbättrade 1,3 megapixel för tydligare bilder

  Med den här webbkameran får du 1,3 megapixel (programvaruförbättrad) upplösning för både video och foton. Så du kan använda den till att ta högkvalitativa foton som fortfarande ser suveräna ut när du skriver ut dem som stora bilder.

 • Med automatiskt identifiering missar du aldrig ett leende

  Den senaste kameraprogramvaran identifierar automatiskt ansiktet och flyttar objektivet så att det följer dig när du rör dig. Du kan visas mitt på skärmen även om du rör dig under en videochatt. På så sätt kan du utrycka dig och konversera på ett naturligt sätt.

 • Enkel plug-and-chat för snabb anslutning

  Anslut bara webbkameran till en USB-ingång på datorn, så identifieras den direkt. Så enkelt kan du börja videochatta.

 • 3x digital zoom för närbilder

  Zooma in och ut och få perfekt skärmvisning av alla bilder. Du kan styra zoomen helt via gränssnittet på skärmen samtidigt som du tittar på bilden. På så sätt kan du justera den på bästa sätt.

 • Jämna videobilder med 30 bildrutor per sekund

  Luta dig tillbaka och njut av suverän video med 30 bildrutor per sekund. Du får jämnare bilder och en bättre total videochattupplevelse.

 • Brusreducering förbättrar ljudet från tal

  Den här suveräna brusreduceringstekniken minskar bakgrundsljud och förbättrar ljudet från tal både i tysta och bullriga miljöer.

 • Med den vridbara leden kan du sikta åt vilket håll som helst

  Använd webbkameran som du vill med den här praktiska vridbara leden. Vrid bara kameran 360° i vilken riktning du vill så kan du filma var som helst i rummet utan att behöva flytta på webbkameran.

 • Universalklämma för webbkamera – passar på stationär dator, bärbar dator eller skärm

  Med universalklämman kan webbkameran sitta eller monteras vilken stationär eller bärbar dator som helst och även på LCD-skärmar. Designen är extra säker och webbkameran kommer inte att flytta sig eller ramla av när du är mitt i ett samtal.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av