Datorwebbkamera

  Datorwebbkamera

  Liveparty!

  Få glädje av äkta videor på 1,3 megapixel och förbättrade foton på 8 megapixel med fantastiskt ljud, 5x digital zoom, direkt uppladdning till YouTube och ett vidvinkelobjektiv för som gör att fler personer får plats i bilden. Leden roterar enkelt så att du kan rikta kameran åt vilket håll du vill.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Liveparty!

 • Kamerahuvudet viks ned mot framsidan för enkel förvaring

  Kamerahuvudet viks ned mot framsidan för enkel förvaring
 • Äkta 1,3 megapixel upplösning för suverän bildkvalitet

  Du missar ingenting med äkta 1,3 MP videoupplösning. Suveräna, högkvalitativa rörliga bilder för webbkameraanvändning som är en fröjd för ögat.

 • Förbättrad fotokvalitet, med 8 megapixel

  Du får fler detaljer med webbkameran med 8 megapixel (programvaruförbättrad) upplösning. Det är tillräckligt högt för utskrift av högupplösta bilder i affischstorlek.

 • Med vidvinkelobjektiv kan du få med fler personer på bilden

  Det högkvalitativa vidvinkelobjektivet i glas ger ett större synfält. Vidvinkelobjektivet fungerar på samma sätt som ett vidvinkelobjektiv för fotografering och fler människor ryms inom videobildrutan utan bildkvalitetsförlust.

 • Direkt videouppladdning till YouTube

  Håll nära kontakt med släkt och vänner genom att dela med dig av dina senaste videor på YouTube. Skapa en personlig video med webbkameran och ladda upp den till YouTube i 3 enkla steg, med ett enda program. Dubbelklicka och ange ditt användarnamn och lösenord för YouTube. Ange sedan eventuellt ämne och beskrivning av videon och klicka på Ladda upp.

 • 5x digital zoom för suveräna närbilder

  Zooma in och ut och få perfekt skärmvisning av alla bilder. Du styr zoomen helt via gränssnittet på skärmen samtidigt som du tittar på bilden. På så sätt kan du justera den på bästa sätt.

 • Med automatiskt identifiering missar du aldrig ett leende

  Den senaste kameraprogramvaran identifierar automatiskt ansiktet och flyttar objektivet så att det följer dig när du rör dig. Du kan visas mitt på skärmen även om du rör dig under en videochatt. På så sätt kan du utrycka dig och konversera på ett naturligt sätt.

 • Verklighetstrogen video med 60 bildrutor per sekund

  Skapa verklighetstrogen video med 60 bildrutor per sekund. Det är perfekt för videochatt med vänner eller videoinspelning med hög kvalitet.

 • Inbyggd riktad mikrofon ger högkvalitetsljud

  Den riktade mikrofonen fångar upp din röst så att du kan prata på ett naturligt sätt och inte behöver luta dig fram mot mikrofonen för att höras. Det minskar automatiskt bakgrundsljud och ger ett naturligare ljud.

 • Brusreducering förbättrar ljudet från tal

  Den här suveräna brusreduceringstekniken minskar bakgrundsljud och förbättrar ljudet från tal både i tysta och bullriga miljöer.

 • Med den vridbara leden kan du sikta åt vilket håll som helst

  Använd webbkameran som du vill med den här praktiska vridbara leden. Vrid bara kameran 360° i vilken riktning du vill så kan du filma var som helst i rummet utan att behöva flytta på webbkameran.

 • Universalklämma för stationär dator, bärbar dator eller skärm

  Med universalklämman kan webbkameran sitta eller monteras vilken stationär eller bärbar dator som helst och även på LCD-skärmar. Designen är extra säker och webbkameran kommer inte att flytta sig eller ramla av när du är mitt i ett samtal.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av