Multimediefjärrkontroll

  Multimediefjärrkontroll

  Det perfekta utbyggnadspaketet för din Vista-dator!

  Den perfekta lösningen för att använda datorns mediecenterfunktioner. Anslut bara USB-dongeln till datorn, så kan du fjärrstyra datorns funktioner för TV-, DVD- och hårddiskinspelning.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Det perfekta utbyggnadspaketet för din Vista-dator!

 • 4-i-1 fjärrkontroll för att styra din Dator, TV, Satellit och Receiver

  4-i-1-multimediefjärrkontroll är en fjärrkontroll som kan ersätta de olika fjärrkontroller som levereras med TV, satellit, förstärkare och MediaCenter-dator. Fjärrkontrollen har IR-koder för de flesta varumärken. I handboken till fjärrkontrollen finns en lista med alla koder. När du ska installera fjärrkontrollen letar du bara reda på koden för enheten och dess varumärke och matar in den i fjärrkontrollen.

 • Utförlig databas med IR-koder för de flesta enheter och fabrikat

  Databasen för generella IR-koder är ett bibliotek med ID-koder för olika fjärrkontroller. Detta gör att du kan använda en fjärrkontroll för att styra din utrustning utan att först överföra ID-signalerna till fjärrkontrollen. Välj önskade IR-koder i databasen så kan du styra nästan alla ljud-/videosystem på marknaden i dag, oavsett modell eller märke.

 • Navigera bland musikfiler med hjälp av din TV/bildskärm

  Enkel medienavigering med hjälp av en fjärrkontroll som hjälper dig att navigera genom innehållet i mediefilerna på MediaCenter-datorn och styra andra ljud-/bildenheter. IR-dongeln som medföljer fjärrkontrollen ansluts till MediaCenter-datorn. Via dongeln kan fjärrkontrollen styra MediaCenter-datorn, söka efter filer, välja en fil och spela upp den på vald utrustning.

 • Direktknapp för att styra Microsoft Media Center-dator

  Det finns en särskild grön Microsoft Media Center-knapp på fjärrkontrollen som ger tillgång till Microsoft Media Center-datorns särskilda meny.

 • Praktisk inlärning av IR-koder från en annan fjärrkontroll

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den.

 • Kompatibel med Microsoft Vista (Media Center Editions)

  Spela upp dina favoritmediefiler på din Microsoft Vista Media Center-dator med hjälp av fjärrkontrollen som är utrustad med IR-koder för att styra Vista-datorn, med den medföljande IR-dongeln. När du slår på datorskärmen och trycker på den gröna knappen visas menyn för Vista-datorn. Nu kan du bläddra genom innehållet med hjälp av fjärrkontrollen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av