1
Produkter

Series 2000i Luftrenare med app

Perfekt för vardagsrummet, Uppkoppad till app, Testa hemma i 60 dagar, Tar bort 99, 97 % av partiklar och allergener AC2889/10

Felsökning

Färgen på luftkvalitetens ljusring ändras inte

När färgen på luftkvalitetens ljusring i Philips luftrenare är konstant, kan det finnas flera orsaker. Läs mer här.

Obs! Alla bilder som visas nedan är enbart allmänna representationer. Det kan finnas skillnader mellan specifika apparater.

Luftkvalitetssensorn är smutsig

Luftkvalitetssensorn (D i bilden nedan) måste vara ren och torr för att din luftrenare ska fungera ordentligt och för att ringen ska ge rätt indikeringar.

Rengör luftkvalitetssensorn med en fuktad bomullspinne och torka den sedan med en torr bomullspinne.

Sensor och filter i Philips luftrenare

Förorenad luft kommer in i rummet

När förorenad luft fortsätter strömma in i rummet kommer den luft som rengjorts i din luftrenare att ersättas med ny förorenad luft. På grund av detta kommer inte luftkvalitetens ljusring i din Philips luftrenare att ändras.

Kontrollera luftkvaliteten utanför rummet (du kan göra det med Air Matters eller en liknande app). Om luftkvaliteten utanför är dålig måste du se till att stänga alla fönster så att luften som renas inte bli förorenad igen.

Nya möbler har lagts till i rummet

Nya möbler kan avge gaser i flera veckor. Dessa gaser känner luftkvalitetssensorn av och luftkvalitetens ljusring ändras inte.

Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: AC2889/10 , AC1214/10 , AC3829/10 , AC3259/10 , AC2887/10 , AC3256/10 , AC4080/10 . mer mindre

Är detta inte det du söker efter?

Har vi besvarat din fråga?

Om inte, kontakta oss.