1
Babyövervakare

Alltid
uppdaterad

Philips Babyvakter

Våra babyvakter i ett nötskal

Philips Avent Baby Monitor with private and secure connection icon

Privat och säker

Philips Avent Baby monitor with extensive battery life

Lång batteritid 

Philips Avent Baby monitor with long range

Lång räckvidd

Babyvakter med video

Från*: 2 499,00 kr
  • Missa inte ett ögonblick med vår högupplösta 2,7-tums färgskärm. Du kan hålla ett öga på barnet både dag och natt med infrarött mörkerseende. De lugnas med härliga vaggvisor och kan höra dig lugna dem när som helst med Talkback-knappen.

Babyvakter med ljud

Från*: 1 999,00 kr
  • Om barnet behöver dig eller fnissar kan du höra varje ljud klart och tydligt. Gör deras utrymme extra mysigt med temperaturreglering i rummet, en lugnande nattlampa och härliga vaggvisor.

Vilken är den bästa babyvakten för dig?

 

Försöker du lista ut vilken babyövervakare som är bäst för dig? Här kommer en översikt över tillgängliga babyövervakare och vem de passar bäst för.

Perfekt lättanvänd babyvakt med snygg och enkel design. Bra laddtid och bra räckvidd. Det jag tyckte var så bra med denna var att man kunde styra musik/ ljud till bebisen via skärmen. Bra ljud och bild, både på dagen och på natten.

 

Ja, jag rekommenderar den här produkten.''

Nöjd konsument om babyvakten SCD620/26, 27 juni 2017

Rekommenderas av mammor mer än något annat märke

Babyvakter


Med Philips Avent babyvakter och termometrar är det enkelt att hålla koll. Ta en titt eller lyssna med våra smarta babyvakter med video och ljud. Ingen kan väl motstå att ta en titt ”bara för att”? Ta tempen snabbt och exakt med vår smarta termometer, och två-i-ett-termometer för bad- och rumstemperatur.

 

1 Baserat på GemSeek-nöjdhetsundersökningen online i december 2015, som genomfördes med fler än 9 000 kvinnliga användare av produkter för barn.

Icon of FAQ, Manual and assistance

Har du frågor?
Vi hjälper gärna till

Icon of Healthcare Professional

Arbetar du inom sjukvården?