Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Vad är det för skillnad mellan IPL-behandling hemma och på salong?

  I Philips Lumea används en innovativ ljusbaserad teknologi kallad IPL (Intense Pulsed Light), samma teknologi som används på professionella skönhetssalonger. Philips har anammat den här teknologin och anpassat den för säker användning hemma. Men vad är det för skillnad på att göra IPL på salong och att använda Lumea IPL för hemmabruk?

   

  IPL på salong
  IPL behandlingar på salonger är avsedda att förstöra hårsäckarna så att de aldrig kan producera ett hår igen. En serie behandlingar med hög fluens (energi) behövs då. Dessutom, eftersom ingen metod kan erbjuda "evigt silkeslen hud", krävs en touch-up då och då för att eliminera hår som har dykt upp.

   

  IPL för hemmabruk
  Lumea IPL använder en lägre fluens (antalet ljusstrålningspartiklar) för att få hårsäckarna att gå från tillväxtfasen till vilofasen. Ljuset absorberas av melaninet (pigmentet) i håret och omvandlas till ljusenergi (värme) som påverkar hårsäcken att gå in i en vilofas. Resultatet blir att håråterväxt förhindras under en period, samt leder till att mängden hår som växer ut gradvis minskar. Man måste dock upprepa behandlingen var fjärde till var åttonde vecka för att forsätta hålla hårsäckarna i vilofas och förhindra tillväxt av nytt hår. Eftersom håret växer i olika faser tar det fler än en gång innan man har behandlat alla hårsäckar lika mycket.

   

  Skillnaden mellan IPL på salong och IPL hemma
  I praktiken kan båda metoderna ge hårfri len hud. Underhållsbehandlingarna med Lumea måste göras oftare än de som görs på salong eftersom Lumea IPL använder en lägre fluens. Men fördelen med Lumea är att den enkelt och bekvämt kan göras hemma.

  Vill du veta mer om Lumea IPL?

  Philips Lumea IP är ljusbaserad hårborttagning med långvarigt resultat. Med Philips Lumea IPL slipper du bieffekterna av rakning, vaxning, eller hårborttagningsmedel och kan istället njuta av len och hårfri hud med långvarigt resultat.

  Se andra artiklar

  • 4 myter om IPL

   Hårborttagning

   4 myter om IPL

   Läs mer
  • Intimhårborttagning med IPL

   Hårborttagning

   Intimhårborttagning med IPL

   Läs mer
  • Vad är det för skillnad på laser och IPL

   Hårborttagning

   Vad är det för skillnad på laser och IPL

   Läs mer

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.