1
Produkter

Lär dig sanningen bakom

 

Med så många olika blekningsprodukter på marknaden är det lätt att bli förvirrad. Här följer de fakta du behöver innan du ska bleka tänderna.

Är tandblekning

säkert?

 

Ja. Kliniska studier har visat att tandblekning med karbamid eller väteperoxid under övervakning av tandvårdspersonal är säkert för tänderna och tandköttet.

Hur länge varar resultatet av

min Zoom-blekning?

 

Blekningsbehandlingar bidrar till att tona ned befintliga fläckar, men på grund av intag av kaffe, läsk eller bara naturligt åldrande kan tänderna bli missfärgade igen. Det är endast Philips Zoom-produkter för hemmabruk som innehåller ACP, som har visat sig minska att blekningsresultatet avtar.

Zoom product

Vad är skillnaden mellan

receptfria blekningslösningar och Philips Zoom?
Whitening
Receptfria blekningsprodukter är inte anpassad efter dina behov. Med Philips Zoom har blekningsprocessen skräddarsytts efter dina behov av en tandläkare, med anpassade insatser för hemmabehandlingar eller exakt rätt ljusintensitet och hållbarhet på tandläkarens mottagning.

Hur håller jag

tänderna vita?

 

För att ditt leende garanterat ska hålla sig vitt mellan behandlingarna kan du prova Zoom Whitening Pen. Med bara två appliceringar per dag kan du behålla ditt vita leende med den här unika sammansättningen.

Finns det några biverkningar?

 

Den vanligaste biverkningen är lningar i tänderna och tandköttet. Din tandläkare är din bästa resurs för att kontrollera att du är en bra kandidat för blekning, och att du använder rätt koncentration av blekningsmedel. Philips Zoom blekningsprodukter för hemmabruk har två milda känslighetsdämpande medel som minimerar ilningar i tänderna.

Varför blir tänderna missfärgade?

Whitening
Det finns flera orsaker till missfärgning av tänder. Några av de vanligaste orsakerna är konsumtion av färgad mat och dryck (bär, kaffe, te, rödvin). En del mediciner, åldrande, rökning och trauma kan också leda till missfärgningar.

Hur lång tid tar det innan resultatet

blir synligt?

 

Med Philips Zoom blir dina tänder synbart vitare på en dag. Med Zoom på tandläkarmottagningen kan tänderna bli upp till åtta nyanser ljusare på 45 minuter. Med Zoom hemma kan du uppnå samma fantastiska resultat på en-två veckor, beroende på koncentration och vald behandlingstid.

Gör blekningen

ont?

 

Alla reagerar olika på blekning, och ilningar är ibland en biverkning av blekningsbehandling. Fråga din tandläkare eller tandhygienist om att använda en tandkräm som motverkar ilningar, som Fluoridex, innan och efter behandlingarna. Du kan också använda ett milt känslighetsdämpande medel som Relief ACP för att minimera ilningarna ytterligare.

60 dagars nöjdhetsgaranti

 

 

Då får alltid prova våra produkter i 60 dagar och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

 

 

Läs mer

Coins

Sonicare Airfloss

 

 

Med Sonicare AirFloss får du en grundlig rengöring varje dag utan att krångla
med tandtråd.

 

Läs mer

Airfloss

Byt tandborsthuvud regelbundet

 

Byt tandborsthuvud var tredje månad och få en rengöring som är 28 % bättre.

 

 

Läs mer

Brush head

Håll dig ajour

 

Registrera din produkt från Philips Sonicare för att få ta del av tips, nyheter och erbjudanden kring munhälsa.

Registrera din produkt

Diskutera munhälsa

 

Har du frågor om munhälsa? Eller värdefulla tips du vill dela med dig av? Följ oss på

Facebook

Nöjdhetsgaranti

 

Vi strävar efter att du alltid ska bli nöjd, därför får du alltid prova våra Philips Sonicare eltandborstar och Philips Sonicare AirFloss i 60 dagar och få pengarna tillbaka om du inte skulle vara nöjd. Läs mer

Produktfilmer

 

Är du osäker på hur våra produkter fungerar? Besök oss på youtube och få en bättre förståelse.Se våra filmer