1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  App-aktiverade produkter

  Lev. Arbeta. Lek.

  Håll uppsikt när och var som helst med våra säkerhetskameror för hemmet

  Om du vill veta vad som händer hemma, kontakta familjen eller prata i realtid när du är på resa då är de trådlösa IP-kamerorna In.Sight precis rätt för dig. Med det smidiga gränssnittet och HD-kameran kan du chatta med vänner eller familj via iPhone eller iPad. Sensorer och app-aktiverad anslutning varnar för oväntade rörelser eller ljud och ökar säkerheten för hemmet.

  Produkthöjdpunkter

  För människor närmare varandra

  WeCall är den idealiska följeslagaren när du vill ringa klara och tydliga gruppsamtal med din smartphone oavsett var du befinner dig.

  Ring gruppsamtal oavsett var du befinner dig

  Philips WeCall Bluetooth är en bärbar konferenshögtalare utrustad med fyra mikrofoner och avancerad ekoreducering för smidiga samtal, och LED-lamporna och Bluetooth®-anslutningen gör den mycket lätt att använda.

  Debitera valfri smartphone

  Bluetooth®-tekniken parar ihop WeCall-högtalartelefon och mobil så att alla funktioner är tillgängliga vid laddning. Prata som du vill, med lur, högtalare eller hörlur, privat och med handsfree. För smidig laddning, så ansluter du enkelt din mobil till WeCall-enheten.

  Philips WeCall-app

  Den praktiska Philips WeCall-appen hanterar gruppsamtalsnummer och kan även hämta åtkomstkoder från kalendern, vilket gör att du lätt kan ringa och delta i samtal med en enkel knapptryckning direkt från kalendern.

  Produkthöjdpunkter

  Omvandla din Hi-Fi till ett trådlöst ljudsystem med Bluetooth® Hi-Fi-adapter

  Spela upp din favoritmusik trådlöst från din smartphone eller surfplatta via Hi-Fi med Bluetooth-mottagare. Anslut mottagaren till din Hi-Fi-enhet, koppla den till en smart enhet och strömma sedan din musik.

  Produkthöjdpunkter