LCD-TV för proffsbruk

  LCD-TV för proffsbruk

  Avancerad design till enastående värde

  Med den här moderna och energieffektiva TV-apparaten för hotellmiljöer får du fördelarna med digital-TV och är redo för framtiden. Dina gäster får ett varmt välkomnande och en fantastisk bildupplevelse. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV för proffsbruk

19" Pro, LCD, inbyggd digital 19HFL3330D/10 Hitta liknande produkter

Avancerad design till enastående värde

Philips digitala LCD-TV för hotellmiljöer

 • Välkomstmeddelande på skärmen

  Ett välkomstmeddelande visas varje gång TV-apparaten slås på.

 • Programmering av startkanal

  Perfekt för reklam eller informationskanaler inom anläggningen eftersom den visar en förinställd kanal när TV:n slås på.

 • HD Ready med inbyggd DVB-T-mottagare

  Ger gästerna överlägsen bildkvalitet på HG-bilder och är helt förberedd för HD-källor som HDTV-digitaldekoder. TV:n kan ta emot både analoga YPbPr-signaler och okomprimerade digitala signaler av högsta kvalitet via DVI eller HDMI. De digitala signalerna hanterar HDCP-kopieringsskydd. Den inbyggda DVB-T-mottagaren innebär att det går att få in marksända digital-TV-kanaler vid sidan av de befintliga analoga kanalerna. Gästerna kan även lyssna på digitalradiostationer med högkvalitativt ljud utan att du måste investera i radiomottagare.

 • En kombinerad kanallista för analoga och digitala kanaler

  En inbyggd kanallista för digitala och analoga kanaler. Det gör att gästerna smidigt kan växla mellan analoga och digitala kanaler.

 • Lättanvänd fjärrkontroll för hotell

  Den här TV.n har en snygg fjärrkontroll som är särskilt utformad för hotellanvändning. Den har endast de viktigaste knapparna och funktionerna för att den ska vara enkel att använda för gästerna. Dessutom bidrar funktionerna för kontroll av låg batterinivå och förhindrande av stöld av batterierna till effektiv hotellanvändning.

 • Volymbegränsning

  Med den här funktionen kan du ställa in vilket volymintervall som ska tillåtas för TV:n. På så sätt förhindrar du överdrivna volymjusteringar och undviker att grannarna störs.

 • Med PC-ingången kan du också använda din TV som en datorskärm

  Med PC-ingången kan du ansluta din TV till en dator och använda TV:n som en datorskärm.

 • USB-kloning av alla inställningar för snabb installation

  Gör det möjligt att enkelt kopiera alla programmerings- och kanalprogrammeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Låsning av installationsmenyn

  Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för omprogrammering.

 • VESA-kompatibel

  En enhetlig branschstandard för vägg-/takmonteringsutrustning från Video Electronics Standards Association. Det ger många olika monteringsalternativ och ett stort urval av monteringsfästen.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

Visa alla specifikationer
 • Fråga din Philips-kontakt om du vill ha information om i vilka länder DVB-T fungerar.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av