1
Unmapped

Professionell LED-TV

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/19hfl4010w_12/19hfl4010w_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Professionell LED-TV

  En unik TV-lösning

  Denna unika TV för vårdmiljöer är perfekt att montera vid patientens säng. Den är särskilt anpassad för hälsovårdmiljöer och ger en privat tittarupplevelse med maximal trivsel utan att störa andra patienter Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En unik TV-lösning

Denna unika TV för vårdmiljöer är perfekt att montera vid patientens säng. Den är särskilt anpassad för hälsovårdmiljöer och ger en privat tittarupplevelse med maximal trivsel utan att störa andra patienter Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Professionell LED-TV

19-tums HeartLine, LED, DVB-T2/T/C och IPTV 19HFL4010W/12 Hitta liknande produkter

En unik TV-lösning

God funktionalitet för patienterna

 • LED-TV för bilder med suverän kontrast

  LED-TV för bilder med suverän kontrast

  Med LED-bakgrundsbelysningen kan du dra nytta av låg strömförbrukning och vackra linjer tillsammans med hög ljusstyrka, otrolig kontrast och levande färger.

 • SmartInstall för enkel fjärrinstallation och smidigt underhåll

  SmartInstall för enkel fjärrinstallation och smidigt underhåll

  Med SmartInstall blir både installationen och underhållet av TV:n smidig. Det är ett lättanvänt webbverktyg som du kan du fjärrkonfigurera och -installera dina TV-apparater med – utan att ens gå in i rummet! Du sparar tid och gästerna behöver inte störas. SmartInstall kan hantera allt från att uppdatera hotellets infosidor till att installera nya kanaler.

 • SmartInfo för interaktiva infosidor om etablerade hälsovårdsmiljöer

  SmartInfo för interaktiva infosidor om etablerade hälsovårdsmiljöer

  Med SmartInfo kan du enkelt ge sjukhus- eller hälsovårdsinformation till dina patienter. Dina patienter har åtkomst till den här interaktiva sjukhuswebbplatsen även när TV:n inte är ansluten till ett intranät eller till internet. Du kan ändra informationen regelbundet och enkelt hålla dina patienter uppdaterade med den senaste informationen.

 • MyChoice-kompatibilitet för återkommande inkomster

  MyChoice-kompatibilitet för återkommande inkomster

  MyChoice (Mitt val) är ett enkelt och billigt sätt att erbjuda dina gäster premium TV-kanaler. Samtidigt ger det en extra inkomstkälla så att du kan få tillbaka din ursprungliga TV-investering.

 • Vit design för hälsovårdmiljön

  Vit design med runda hörn för en mjukare framtoning i hälsovårdmiljöer.

 • Upplyst främre pekkontrollknappar med proximityavkänning

  Den innovativa TV-lösningen innehåller en smart pekskärm på TV:ns undersida så att du får en personlig användarupplevelse. De belysta knapparna gör navigeringen enkel även i mörkret. Den platta rengöringsbara och låsa knappsatsen gör det enkelt att rengöra den.

 • Strömförsörjning på medicinsk nivå ger säkerhet med låg strålning

  Grundläggande säkerhet, väsentliga prestanda och tillförlitlighet är viktiga krav i professionella, kliniska miljöer. Till skillnad från standardskärmar använder Philips HeartLine särskilda strömförsörjningslösningar på medicinsk nivå för att kunna uppfylla dessa krav. De uppfyller kraven enligt standarden EN/IEC 60601-1, som borgar för grundläggande säkerhet och väsentlig prestanda. De uppfyller också kraven enligt EN/IEC 60601-1-2, en tilläggsstandard för elektromagnetisk kompatibilitet (elektrisk utrustning för medicinskt bruk). För många länder, sjukhus och kliniker är överensstämmelse med dessa standarder ett krav.

 • Galvaniskt isolerad hörlursanslutning

  Hörlursanslutningen är galvaniskt isolerad för att ge säkrast möjliga anslutning mellan patienternas hörlurar och Philips HeartLine TV. Galvanisk isolering behövs för att skapa en helt säker separation av hörlursanslutningen från den elektriska miljön kring patientens säng.

 • Ett antimikrobiellt hölje hindrar aktivt tillväxten av bakterier

  Bakterier har blivit ett allt större problem på sjukhus och i andra kliniska miljöer över hela världen eftersom de kan orsaka livshotande infektioner. Som svar på problemet har Philips utvecklat Philips HeartLine-TV där en JIS Z2801-kompatibel antimikrobiell tillsats används i materialet till höljet, så att den blir en viktig del av skärmhöljet. Skydda dig själv och dina patienter med det här höljet som hämmar tillväxten av de vanligaste mikroorganismerna, som "Staphylococcus aureus (gastroenterit)", "Escherichia coli (E. coli)" och "Klebsiella (lunginflammation)".

 • Smart TV-appar med många tjänster som är utformade för hotellmiljöer

  Philips Smart TV-appar består av ett ständigt växande utbud av appar – allt från YouTube till sociala nätverksappar och mycket mer. Specialversionen är skräddarsydd för hotellmiljöer och har flera extrafunktioner, till exempel att gästernas uppgifter tas bort efter användning och att olagligt innehåll som kan skada ditt företag undviks.

 • Serial Xpress Protocol för interaktiva system

  TV:n kan anslutas till externa avkodare och digitaldekodrar från alla större leverantörer av interaktiva system, via Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Tidvisning på skärmen underlättar för gästerna

  Med vår nya tidvisning på skärmen kan gästerna enkelt se vad klockan är. Det är bara att trycka på en knapp, så visas klockan på TV-skärmen med förbättrad synlighet och lägre strömförbrukning.

 • Låg strömförbrukning

  Philips TV-apparater är designade för att minimera strömförbrukningen. Det minskar inte bara miljöpåverkan utan sänker även driftskostnaderna.

Visa alla specifikationer
 • Fjärrkontroll medföljer inte. Fjärrkontroll (tillval) krävs under installationen av TV:n. Vissa funktioner kan inte användas utan fjärrkontroll.
 • Funktionernas tillgänglighet beror på den implementering som väljs av integratorn.
 • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av