1
TV

LED-TV

  LED-TV

  Passar i alla rum

  Oavsett om du tittar på film, sport eller spel – upplev fantastiska LED-bilder med den här Philips 48 cm (19") LED HD Ready-TV:n. Med Philips LED-kvalitet och dess sofistikerade design är den här TV:n rätt val för alla rum i huset. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Passar i alla rum

Oavsett om du tittar på film, sport eller spel – upplev fantastiska LED-bilder med den här Philips 48 cm (19") LED HD Ready-TV:n. Med Philips LED-kvalitet och dess sofistikerade design är den här TV:n rätt val för alla rum i huset. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Passar i alla rum

Med verklighetstrogna lysdiodbildprestanda

 • HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  Upplev den fantastiska bildkvaliteten med HD-bilder, och förbered dig för HDTV-digitaldekoder eller Blu-ray-skivor. HD Ready är ett registrerat varumärke som ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan. HD uppfyller de stränga kraven i EICTA:s standarder, allt för att ge en HD-skärm med absolut bästa upplösning och bildkvalitet vid visning av HD-signaler. Det finns en universell kontakt för både analog YPbPr och okomprimerad, digital anslutning av DVI eller HDMI med stöd för HDCP. 720p- och 1080i-signaler visas i 50 och 60 Hz.

 • Enastående LED-bild med låg strömförbrukning

  Enastående LED-bild med låg strömförbrukning

  Den avancerade LED-tekniken i den här TV:n kombinerar en iögonfallande, minimalistisk design med otrolig bildkvalitet och lägsta möjliga strömförbrukning i sin klass. Dessutom innehåller LED-tekniken inte några miljöfarliga material. Med LED-bakgrundsbelysning kan du därför njuta av låg strömförbrukning, hög ljusstyrka, otrolig kontrast samt levande färger.

 • 28,9 miljarder färger för strålande naturliga bilder

  28,9 miljarder färger för strålande naturliga bilder

  Livfulla och naturliga bilder tack vare den mest avancerade färgbehandlingen. 3-färgskanalerna (RGB) är optimerade för en total bearbetningskraft på 28,9 miljarder färger. De avancerade algoritmerna upptäcker även de mest subtila nyanserna och hudtonerna och återger färger på bästa möjliga sätt.

 • Anslut enkelt med 1 HDMI-ingång och EasyLink

  Anslut enkelt med 1 HDMI-ingång och EasyLink

  HDMI är en enda kabel för överföring av både bild- och ljudsignaler från dina enheter till din TV. Du slipper trassel med många olika kablar. Den överför okomprimerade signaler och ger bästa möjliga kvalitet från källa till skärm. Tillsammans med Philips Easylink behöver du bara en enda fjärrkontroll för att utföra nästan alla åtgärder på din TV, DVD, BluRay, digitaldekoder eller hemmabiosystem.

 • Dynamisk kontrast på 150 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Dynamisk kontrast på 150 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik otrolig nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. Dynamisk kontrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • Digital Crystal Clear för djup och klarhet

  Digital Crystal Clear är ett paket med bildförbättringar som digitalt justerar och optimerar bildkvaliteten för bästa möjliga kontrast, färger och skärpa. Resultatet är otroligt klara bilder oavsett källa.

 • Incredible Surround för ett kraftfullt ljud

  Känn kraften i musiken och atmosfären i filmerna. Med Incredible Surround får du uppleva ett totalt surroundljud med större omfång. Du får en klar och fyllig ljudbild som passar perfekt till den otroliga tittarupplevelsen.

 • Med datoringången kan du också använda TV:n som datorskärm

  Med datoringången kan du ansluta TV:n till en dator med en VGA-kabel och använda TV:n som datorskärm.

 • Energieffektiv tack vare lysdiodteknik

  TV-apparater med den senaste LED-tekniken med bakgrundsbelyst lysdiodskärm anses vara ett mer hållbart val, med längre livslängd och mycket lägre energiförbrukning an plasmaskärmar och vanliga LCD-TV-apparater. Till skillnad från CCFL-bakgrundsbelysning innehåller inte lysdioder kvicksilver. Dessutom förbättras Philips TV-designer med varje generation, vilket innebär en ökad materialeffektivitet och minskad energiförbrukning utan att kompromissa med vare sig säkerhet eller välbefinnande. Det är goda nyheter för dig idag och dina barn imorgon.

Visa alla specifikationer
 • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av