1
Bildskärmar

LCD-skärm med digital TV-kanalväljare

  LCD-skärm med digital TV-kanalväljare

  Digital Full HD-TV-skärm i snygg förpackning

  Upplev fantastiska multimedieprestanda med den här elegant blanka och enastående Full HD 1080p-skärmen med digital kanalväljare för TV! 221T1 tar hemunderhållningen till nya höjder, tack vare HDMI- och AV-ingångar och kraftfullt ljud! Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skärm med digital TV-kanalväljare

55 cm (21, 5") w T-line, 1920x1080 Full HD 221T1SB/00 Hitta liknande produkter

Digital Full HD-TV-skärm i snygg förpackning

 • Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Den är helt framtidssäkrad eftersom den har funktioner för 1080p-signaler från alla källor, inklusive de senaste som Blu-ray och avancerade HD-spelkonsoler. Signalbearbetningen har uppgraderats för att fungera med den här mycket högre signalkvaliteten och -upplösningen. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger.

 • HDMI-klar för en multimediaupplevelse med toppkvalitet

  HDMI-klar för en multimediaupplevelse med toppkvalitet

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spela upp högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor (som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror).

 • SmartContrast 50 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 50 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • Incredible Surround för förbättrat ljud

  Incredible Surround för förbättrat ljud

  Incredible Surround™ är en ljudteknik från Philips som dramatiskt förstärker ljudfältet så att du kan försjunka in i ljudet. Med den allra bästa elektroniska fasförskjutningen, kan Incredible Surround™ blanda ljudet från vänster till höger så att avståndet mellan de båda högtalarna tycks bli större. Den ökade bredden leder till bättre stereoeffekt och skapar mer naturliga ljuddimensioner. Incredible Surround™ ger dig möjlighet att uppleva ett totalt surroundljud med större djup och bredare ljud, utan att du behöver använda fler högtalare.

 • MPEG4 HDTV-mottagning via DVBT-mottagare

  Med HDTV kan du titta på TV i HD med bästa bild- och ljudkvalitet utan att du behöver någon extra digitaldekoder. Tack vare den inbyggda DVBT-mottagaren som hanterar toppmoderna MPEG-4-format kan du nu ta emot och titta på HDTV-program och annat rikt multimedieinnehåll med digital kvalitet

 • I smartläget väljs det perfekta läget för det du tittar på

  Optimal bild och optimalt ljud är beroende av olika aspekter som videokälla, innehållstyp, rumsmiljö, typ av skärm osv. I smartläget finns fördefinierade bild- och ljudinställningar som bekvämt ställs in enligt sättet du använder TV:n på. Med den personliga inställningen kan du ställa in bildinställningarna som du vill ha dem, lagra dem och enkelt få åtkomst till dem för framtida användning. Allt detta är praktiskt inbyggt i TV:n för optimala inställningar.

 • SmartSound väljer ett perfekt läge för ljudprestanda

  Med SmartSound kan du välja mellan olika lägen, t.ex. film, spel och musik. Därmed aktiverar du automatiskt fördefinierade frekvenser för att förbättra ljudet som är relaterat till funktionen.

 • Upp till 5 ms svarstid för tydlig och snabb action

  Svarstiden är ett mått på signalreaktionshastigheten i millisekunder. Kortare svarstider eliminerar synliga bildartefakter som kan försämra upplevelsen när du tittar på snabbrörliga bilder eller objekt. I det här fallet ger LCD-skärmen dig en 5 ms svarstid, så att du kan titta på LCD-TV:n med tydlig och snabb action.

 • Inbyggd TV-mottagare för att visa TV på datornskärmen

  En TV-mottagare som är inbyggd i bildskärmen för både TV- och PC-funktion.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av