1
Bildskärmar

LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  Fantastisk TV-underhållning på din LED-skärm med Full HD

  Upplev utmärkta multimedieprestanda på Philips Motivo-skärm med Full HD. Tillsammans med digital TV-mottagare, HDMI-ingång och kraftfullt ljud är den ett mycket bra val. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fantastisk TV-underhållning på din LED-skärm med Full HD

Upplev utmärkta multimedieprestanda på Philips Motivo-skärm med Full HD. Tillsammans med digital TV-mottagare, HDMI-ingång och kraftfullt ljud är den ett mycket bra val. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

Motivo, 21, 5-tums (54, 6 cm), Full HD-skärm 221TE4LB/01 Hitta liknande produkter

Fantastisk TV-underhållning på din LED-skärm med Full HD

och DTV-mottagare

 • Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Den är helt framtidssäkrad eftersom den har funktioner för 1080p-signaler från alla källor, inklusive de senaste som Blu-ray och avancerade HD-spelkonsoler. Signalbearbetningen har uppgraderats för att fungera med den här mycket högre signalkvaliteten och -upplösningen. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger.

 • SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • SmartPicture för en optimal tittarupplevelse

  SmartPicture för en optimal tittarupplevelse

  SmartPicture är en exklusiv, banbrytande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., beroende på vilket program som används. Utifrån ditt val optimerar SmartPicture dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • Incredible Surround för förbättrat ljud

  Incredible Surround för förbättrat ljud

  Incredible Surround™ är en ljudteknik från Philips som dramatiskt förstärker ljudfältet så att du kan försjunka in i ljudet. Med den allra bästa elektroniska fasförskjutningen, kan Incredible Surround™ blanda ljudet från vänster till höger så att avståndet mellan de båda högtalarna tycks bli större. Den ökade bredden leder till bättre stereoeffekt och skapar mer naturliga ljuddimensioner. Incredible Surround™ ger dig möjlighet att uppleva ett totalt surroundljud med större djup och bredare ljud, utan att du behöver använda fler högtalare.

 • HDMI-klar för Full HD-underhållning

  HDMI-klar för Full HD-underhållning

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spela upp högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor (som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror).

 • LED-teknik för verklighetstrogna färger

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

 • Inbyggd digital TV-mottagare för att visa TV på datorskärmen

  En digital TV-mottagare som är inbyggd i skärmen tar emot och visar TV-signaler från olika källor i hög kvalitet.

 • SmartSound väljer ett perfekt läge för ljudprestanda

  Med SmartSound kan du välja mellan olika lägen, t.ex. film, spel och musik. Därmed aktiverar du automatiskt fördefinierade frekvenser för att förbättra ljudet som är relaterat till funktionen.

 • USB för uppspelning av fantastiskt MP3-ljud och visning av JPEG-foton

  USB-kontakten för multimedia ger dig direkt åtkomst till JPEG-foton och MP3-musik utan dator. Anslut USB-enheten direkt till skärmen och ta del av din favoritmusik och dina favoritfoton med hjälp av den användarvänliga innehållsläsaren som du enkelt kommer åt via den medföljande fjärrkontrollen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av