1
Bildskärmar

LCD-skärm

  LCD-skärm

  Fantastisk Full HD-underhållning

  Upplev fantastiska prestanda på Philips Full HD-skärm med digital TV-mottagare. HDMI-ingång, USB AV-uppspelning och mäktigt ljud gör den till ett ypperligt val. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fantastisk Full HD-underhållning

Upplev fantastiska prestanda på Philips Full HD-skärm med digital TV-mottagare. HDMI-ingång, USB AV-uppspelning och mäktigt ljud gör den till ett ypperligt val. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Fantastisk Full HD-underhållning

och DTV-mottagare

 • Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD LCD-skärm med 1920 x 1080p upplösning

  Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Den är helt framtidssäkrad eftersom den har funktioner för 1080p-signaler från alla källor, inklusive de senaste som Blu-ray och avancerade HD-spelkonsoler. Signalbearbetningen har uppgraderats för att fungera med den här mycket högre signalkvaliteten och -upplösningen. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger.

 • SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • SmartPicture för en optimal tittarupplevelse

  SmartPicture för en optimal tittarupplevelse

  SmartPicture är en exklusiv, banbrytande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., beroende på vilket program som används. Utifrån ditt val optimerar SmartPicture dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • HDMI-klar för Full HD-underhållning

  HDMI-klar för Full HD-underhållning

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface), högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror.

 • LED-teknik för verklighetstrogna färger

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

 • Inbyggd digital TV-mottagare för att visa TV på datorskärmen

  En digital TV-mottagare som är inbyggd i skärmen tar emot och visar TV-signaler från olika källor i hög kvalitet.

 • USB Direct-uppspelning för video, foto och MP3

  USB-kontakten ger dig åtkomst till jpg-foton, MP3-musik och videofiler på de flesta USB-minnen. Sätt in USB-enheten i USB-platsen på sidan av MTV:n och få åtkomst till multimedieinnehåll med hjälp av den lättanvända innehållsläsaren på skärmen. Du kan du visa och dela videor, foton och musik.

 • SmartSound väljer ett perfekt läge för ljudprestanda

  Med SmartSound kan du välja mellan olika lägen, t.ex. film, spel och musik. Därmed aktiverar du automatiskt fördefinierade frekvenser för att förbättra ljudet som är relaterat till funktionen.

 • HDMI med EasyLink

  HDMI är en enda kabel som leder både bild- och ljudsignaler från dina enheter till MTV:n, så att du undviker kabeltrassel. Den kan leda okomprimerade signaler, så att du inte förlorar kvalitet från källan till skärmen. Tillsammans med Philips Easylink behöver du endast en fjärrkontroll för att använda de flesta funktionerna på din MTV. Njut av hög kvalitet på bild och ljud utan krångel.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av