Fjärrkontroll

  Fjärrkontroll

  Specifik fjärrkontroll för hotell

  Vår systemfjärrkontroll är helt i stil med hotell-TV-designen 08–09. Med sin eleganta design, avkänning av svagt batteri och stöldskyddslås ger den här fjärrkontrollen utmärkt stöd till hotellpersonal och underlättar effektivt arbete.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Specifik fjärrkontroll för hotell

Med särskilda funktioner för hotellmiljöer

 • Kraftfullt ljud från unika osynliga högtalare

  Kraftfullt ljud från unika osynliga högtalare

  Ett osynligt ljudsystem som passar perfekt till Aurea-TV:ns design. Fastän ljudsystemet är osynligt utifrån och extremt kompakt inuti kompromissar det inte med ljudkvaliteten. Den nya revolutionerande mikrohögtalaruppsättningen använder 12 högtalare på varje sida till att sprida ljudet genom en osynlig tunn springa fram på TV:n. Detta ger en klar och rymlig ljudbild som kompletterar den fantastiska tittarupplevelsen. Basfrekvenserna genereras av 2 kraftfulla subwoofers som är integrerade på TV:ns baksida.

 • Stöldskyddade batterier

  Batterierna kan låsas med en skruv så att gästen inte kan ta ur dem.

 • Digital funktionalitet

  Eftersom det blir allt vanligare med digitala system för TV-apparater har vi sett till att vår fjärrkontroll redan har knappar för digital-TV.

 • Enkel att rengöra

  Funktionell, snygg design istället för högglänsande innebär att du inte kommer att se några fingeravtryck på produkten.

 • Avkänning för svagt batteri

  Ett meddelande visas på skärmen när batteriet nästan är slut. Batteriet kan bytas i god tid av hotellpersonalen så att gästerna inte besväras.

 • Modern design

  Snygg design med vår Philips 2008-2009 TV för hotellmiljöer.

 • Lättanvänd fjärrkontroll för hotell

  Den här TV.n har en snygg fjärrkontroll som är särskilt utformad för hotellanvändning. Den har endast de viktigaste knapparna och funktionerna för att den ska vara enkel att använda för gästerna. Dessutom bidrar funktionerna för kontroll av låg batterinivå och förhindrande av stöld av batterierna till effektiv hotellanvändning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av