LCD-TV för proffsbruk

  LCD-TV för proffsbruk

  Avancerad design till enastående värde

  Med den här moderna och energieffektiva TV-apparaten för hotellmiljöer får du fördelarna med HD-TV. Dina gäster får ett varmt välkomnande och en fantastisk bildupplevelse med den attraktiva kanallistan. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV för proffsbruk

22" Pro, LCD, DVB-T/C MPEG4* 22HFL3381D/10 Hitta liknande produkter

Avancerad design till enastående värde

Philips digitala LCD-TV för hotellmiljöer

 • MPEG4 HDTV-mottagning via DVB-T och DVB-C-mottagare med CI+*

  Med HDTV kan du titta på TV med bästa möjliga bild- och ljudkvalitet, utan en extra digitaldekoder. Tack vare den inbyggda mottagaren som kan hanterar markbundna DVB-signaler och DVB-kabelsignaler för både MPEG-2- och MPEG-4-format får du HDTV-program med enastående kvalitet. Dessutom får du med Common Interface Plus (CI+) förstklassigt HD-innehåll direkt på TV:n.

 • Välkomstmeddelande på skärmen

  Ett välkomstmeddelande visas varje gång TV-apparaten slås på.

 • Programmering av startkanal

  Perfekt för reklam eller informationskanaler inom anläggningen eftersom den visar en förinställd kanal när TV:n slås på.

 • LCD-skärm med Full HD, 1920 x 1080p

  Den här skärmen har en upplösning som kallas för Full HD. Med den senaste LCD-skärmtekniken har den en hög widescreen-upplösning på 1920 x 1080 bildpunkter. Det är den högsta upplösning som kan sändas i en HD-sändning, med absolut bästa bildkvalitet i alla format för HD-insignaler. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger gästerna en förbättrad bildupplevelse.

 • Attraktiv kanallista för enkel navigering

  Den attraktiva kanallistan innehåller tydliga och intuitiva knappar med en tydlig förklarande grafik så att du enkelt kan hitta dina favoritkanaler.

 • En kombinerad kanallista för analoga och digitala kanaler

  En inbyggd kanallista för digitala och analoga kanaler. Det gör att gästerna smidigt kan växla mellan analoga och digitala kanaler.

 • Volymbegränsning

  Med den här funktionen kan du ställa in vilket volymintervall som ska tillåtas för TV:n. På så sätt förhindrar du överdrivna volymjusteringar och undviker att grannarna störs.

 • Lättanvänd fjärrkontroll för hotell

  Den här TV.n har en snygg fjärrkontroll som är särskilt utformad för hotellanvändning. Den har endast de viktigaste knapparna och funktionerna för att den ska vara enkel att använda för gästerna. Dessutom bidrar funktionerna för kontroll av låg batterinivå och förhindrande av stöld av batterierna till effektiv hotellanvändning.

 • USB-kloning av alla inställningar för snabb installation

  Gör det möjligt att enkelt kopiera alla programmerings- och kanalprogrammeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Låsning av installationsmenyn

  Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för omprogrammering.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

Visa alla specifikationer
 • Fråga din Philips-kontakt om du vill ha information om i vilka länder DVB-T fungerar.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av