LCD-skärm med SmartImage

  LCD-skärm med SmartImage

  Snygg skärm med höga prestanda

  Förstärk din spelupplevelse med den här snygga Philips Gioco 3D-skärmen. Med den här skärmens banbrytande design med ultratunn infattning, strålande färger och superba flimmerfria 3D-prestanda kan du låta dig uppslukas av dina spel! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skärm med SmartImage

Gioco, 23 tum, 3D, FPR-glasögon 238G4DHSD/00 Hitta liknande produkter

Snygg skärm med höga prestanda

för en uppslukande 3D-spelupplevelse

 • AH-IPS LED ger utmärkt bild med livfulla färger

  AH-IPS LED ger utmärkt bild med livfulla färger

  Den här senaste Philips-skärmen har avancerade AH-IPS-paneler med förbättrad struktur, vilket ger förstklassig färgåtergivning, svarstid och energiförbrukning jämfört med andra paneler med bred synfältsvinkel. Till skillnad från vanliga TN-paneler avger AH-IPS-paneler minst gammasvängningar och kan därför visa färger mer konsekvent, till och med vid 178/178 grader och i svängläge. Med sina anmärkningsvärda prestanda passar det bäst för användning som kräver färgprecision och konsekvent ljusstyrka som fotoretushering, grafik och webbsurfing.

 • Spelläget SmartImage – optimerat för spelare

  Spelläget SmartImage – optimerat för spelare

  Philips nya spelskärm har OSD med snabbåtkomst specialanpassat för spelare, vilket ger dig flera olika alternativ. ”FPS”-läget (förstapersonsskjutare) förbättrar mörka detaljer i spel så att du kan se dolda objekt i mörka partier. ”Racing”-läget anpassar skärmen med snabb svarstid, High color-grafik och bildjusteringar. ”RTS”-läget (realtidsstrategi) har ett särskilt SmartFrame-läge som gör att du kan fokusera på vissa ytor och justera storlek och bild. Med Gamer 1 och Gamer 2 (spelare 1 och spelare 2) kan du göra personliga inställningar utifrån olika spel för bästa möjliga prestanda.

 • HDMI-klar för Full HD-underhållning

  HDMI-klar för Full HD-underhållning

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface), högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror.

 • Minimalistisk look med ultratunn infattning

  De nya Philips-skärmarna har paneler med den senaste tekniken och en minimalistisk design – infattningen är endast ungefär 2,5 mm. Tillsammans med en inre svart matrisram som är ungefär 9 mm minskas måtten på infattningen avsevärt, vilket ger minimal distraktion och maximalt synfält. Skärmen med den ultratunna infattningen passar särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida för exempelvis spelande, grafisk design och professionell användning, och den ger dig en känsla av att använda en enda stor skärm.

 • Flimmerfria 3D-prestanda

  Med flimmerfri 3D får du långa timmar med bekväm underhållning. Det prisvärda och lätta flimmerborttagningsglaset kräver inga batterier eller kabelanslutningar. Nu kan du äntligen slippa allt krångel och njuta av 3D-prestanda med familjen.

 • Auto 3D med de senaste Blu-ray- och spelkonsolerna med HDMI

  För Blu-ray-spel och filmspelare med HDMI 1.4a-kompatibel anslutning växlar Philips 3D-skärm automatiskt till 3D-läge och ger dig fantastiska bilder direkt. Du behöver inte längre krångla med inställningar!

 • Förvandla 2D till 3D med direktknappsåtkomst

  Förvandla din 2D-samling till 3D med en enda knapptryckning! Den här funktionen, som är lättåtkomlig via en snabbtangent på ramen, kommer att ge din favoritsamling med 2D-spel, -filmer och -videor ett ansiktslyft till 3D.

 • SmartControl: För enkel visningsinställning

  Programvara för PC som du använder till att finjustera bildkvalitet och skärminställningar. Philips erbjuder sina användare två alternativ för justering av skärminställningar. Antingen kan du navigera i skärmmenyer i flera nivåer via knappar på själva skärmen, eller så kan du välja att enkelt och intuitivt justera de olika skärminställningarna med hjälp av Philips programvara SmartControl

Visa alla specifikationer
 • Om du upplever obehag som yrsel, huvudvärk och desorientering rekommenderar vi att du inte tittar på 3D under längre perioder.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år.
 • Lär dig mer om 3D och hälsa genom att läsa användarhandboken noggrant
 • Besök www.philips.com/support för ytterligare information om VGA-kort och annat som krävs för att använda 3D.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av