LCD-TV för proffsbruk

  LCD-TV för proffsbruk

  Den mångsidiga och interaktiva TV-apparaten för hotellmiljöer

  Den här snygga och energieffektiva TV-apparaten för hotellmiljöer är fullt förberedd för interaktivitet. Dina gäster får en fantastisk bildupplevelse med möjlighet till musik i badrummet och ett skräddarsytt välkomstmeddelande. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den mångsidiga och interaktiva TV-apparaten för hotellmiljöer

Philips HD Ready LCD-TV

 • Fjärruppgradering av programvara

  TV-apparatens programvara som styr hotellspecifika funktioner kan fjärruppgraderas via en certifierad systemleverantör.

 • SmartCard Xpress-boxkompatibel för interaktiva system

  SmartCard Xpress-boxen (tillval) kan monteras på baksidan av TV:n och gör det möjligt att använda avkodare och programkort från tredje part tillsammans med TV:n och på så sätt lägga till funktioner i TV:n. TV kan också anslutas till externa avkodare och digitaldekodrar från alla större leverantörer av interaktiva system, via Serial Xpress-kontrollgränssnittet (med funktioner för UART- och RS232-protokoll) och SmartPlug-kontrollgränssnittet.

 • Digital Crystal Clear för mer livfulla bilder i biokvalitet

  Digital Crystal Clear är en bearbetningsteknik som digitalt justerar och förbättrar bildkvaliteten genom att optimera kontrast, färg och skärpa. Något som ger en mer livfull bild i biokvalitet.

 • Välkomstmeddelande på skärmen

  Ett välkomstmeddelande visas varje gång TV-apparaten slås på.

 • Stöldskyddat vridbart bordsstativ

  LCD-TV som har ett vridbart bordsstativ som låter gästerna justera TV-apparaten så att de kan titta på TV från valfri plats i rummet. Stativet kan även fästas på bord eller möbler som extra stöldskydd.

 • Wireless SmartLoader för snabbkloning

  Gör det möjligt att enkelt och trådlöst kopiera alla programmeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Extern högtalaranslutning och extra strömförsörjning

  TV-apparaten har en förstärkt ljudanslutning som gör det enkelt att installera externa högtalare (exempelvis för badrum) så att du inte behöver investera i extern utrustning. Den extra inbyggda strömförsörjningen gör att du slipper separat strömförsörjning för interaktiva system. När du använder systemet fristående kan den extra strömkontakten stängas av för att spara energi.

 • Låsning av installationsmenyn

  Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för omprogrammering.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av