LCD-TV för proffsbruk

  LCD-TV för proffsbruk

  Den ultimata filmupplevelsen

  Den här snygga ultimata HD-TV:n för hotellmiljöer ger en heltäckande interaktiv digital HD-lösning utan att någon digitaldekoder behövs. Du kan erbjuda dina gäster en äkta HD-biolösning som fullbordar upplevelsen i rummet för gästen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV för proffsbruk

26 tum, ultimat HD, LCD, DVB-T/C MPEG4* 26HFL5870D/10 Hitta liknande produkter

Den ultimata filmupplevelsen

Philips LCD-TV för hotellmiljöer med ultimat HD

 • Tema-TV för enkel sökning efter gästernas egna kanaler

  Tema-TV för enkel sökning efter gästernas egna kanaler

  Tema-TV erbjuder ett avancerat användargränssnitt som ger gästerna möjlighet att navigera i gästmenyn och enkelt hitta hemlandets kanaler, nyheter och hotellinformation utan att något interaktivt underhållningssystem behövs.

 • Pixel Plus HD för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

  Pixel Plus HD för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

  Pixel Plus HD är en bildbearbetningsteknik som gör att du kan titta på innehåll som är levande, naturligt och äkta. Resultatet blir en suverän naturtrogen bild med otrolig detaljrikedom och djup från alla HD-källor.

 • HD LCD-skärm med 1366 x 768p upplösning

  Bildskärm med WXGA-upplösning med senaste LCD-skärmtekniken. Upplösning i widescreen på 1366 x 768 bildpunkter. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dina gäster en förbättrad bildupplevelse.

 • Sabotageskyddat SmartCard-kortplats

  Tack vare den inbyggda SmartCard-kortplatsen kan du lägga till funktioner i TV:n med hjälp av programkort från tredje part utan att det behövs fler boxar eller externa anslutningar. TV:n kan också anslutas till externa avkodare och digitaldekodrar från alla större leverantörer av interaktiva system, via SerialXpress-kontrollgränssnittet (med funktioner för UART- och RS232-protokoll) och SmartPlug-kontrollgränssnittet.

 • Fjärruppgradering av programvara

  TV-apparatens programvara som styr hotellspecifika funktioner kan fjärruppgraderas via en certifierad systemleverantör.

 • Inbyggd klocka med väckarklocka och meddelandesignal

  Den inbyggda klockan, som dessutom är en väckarklocka, gör att du slipper lägga ned tid och pengar på en ytterligare klocka med kablar och anslutningar i rummet.

 • Philips anslutningspanel är kompatibel så att gästenheter kan anslutas

  Den här TV:n fungerar smidigt med Philips anslutningspaneler. Gästen kan enkelt ansluta en dator, MP3-spelare, DVD-spelare, videokamera och andra enheter. Funktionen för autoavkänning gör att anslutningspanelen och TV:n växlar automatiskt så att innehållet från den anslutna gästenheten visas.

 • Heltäckande kostnadsoptimerad lösning

  Med Philips ultimata HD-TV för hotellmiljöer kan du visa förstklassigt HD-innehåll för din gäst utan att du behöver någon digitaldekoder. Med den här TV:n får du garanterat en heltäckande kostnadsoptimerad lösning eftersom den innefattar alla nödvändiga HD-krav, som MPEG 4-mottagning via DVB-T och/eller DVB-C-mottagare med innehållsskydd.

 • VSecure och VTrack för säkerhet för HD-innehåll på hotell

  För visning av förstklassigt HD-innehåll krävs strikta säkerhetsföreskrifter för innehållet från innehållsbranschen. Philips har utvecklat en heltäckande lösning för säkerhet för HD-innehåll på hotell som består av VSecure för skydd av HD-innehåll och VTrack för forensisk vattenmärkning av HD-innehåll.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

Visa alla specifikationer
 • Fråga din Philips-kontakt om du vill ha information om i vilka länder DVB-T fungerar.
 • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2.
 • Årlig strömförbrukning beräknas på medelströmförbrukningen 4 timmar per dag, 365 dagar om året.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av