1
Bildskärmar

LCD-skärm med webbkamera, MultiView

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272c4qpjkab_00/272c4qpjkab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med webbkamera, MultiView

  Kristallklara bilder och maximala prestanda

  Låt dig hänföras av Philips 27 tums-skärm med kristallklara bilder i Quad HD-upplösning på 2 560 x 1 440 och de klara färgerna. Med MultiView får du en aktiv dubbel anslutning och visning. Med webbkameran på 2 mp kan du hålla kontakten med nära och kära. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kristallklara bilder och maximala prestanda

Låt dig hänföras av Philips 27 tums-skärm med kristallklara bilder i Quad HD-upplösning på 2 560 x 1 440 och de klara färgerna. Med MultiView får du en aktiv dubbel anslutning och visning. Med webbkameran på 2 mp kan du hålla kontakten med nära och kära. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Brilliance LCD-skärm med webbkamera, MultiView

Quad HD, 27-tums (68, 6 cm), skärm, 2 560 x 1 440 272C4QPJKAB/00 Hitta liknande produkter

Kristallklara bilder och maximala prestanda

med MultiView

 • Med PowerSensor sparar du upp till 80 % av energikostnaderna

  Med PowerSensor sparar du upp till 80 % av energikostnaderna

  PowerSensor är en inbyggd "personsensor" som genom att överföra och ta emot ofarliga infraröda signaler känner av om användaren är närvarande och automatiskt minskar skärmens ljusstyrka när användaren lämnar skrivbordet. Det här minskar energikostnaderna med upp till 80 % och förlänger skärmens livslängd

 • SmartImage-förinställningar för att enkelt optimera bildinställningar

  SmartImage-förinställningar för att enkelt optimera bildinställningar

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, foto, film, spel, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor är en sofistikerad teknik för att dra ut färgerna och förbättra det visuella färgomfånget på skärmen. Med den här funktionen ökar RGB-förstärkningsnivån på skärmen så att du får fylliga, levande bilder och enastående foton och videor.

 • SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt är en sofistikerad algoritm som förbättrar läsning av texter som PDF-dokument eller e-böcker, som vanligen kräver extra mycket fokus och koncentration. Med SmartTxt-funktionen ökas kontrasten och skärpan i texten så att den blir lättare att läsa. Optimering för läsning görs genom justering av skärmens gråskalenivå, vitbalans och kontrast.

 • PLS Quad HD-teknik ger bilder med 8-bitarsfärg och 109 ppi

  Den här professionella skärmen från Philips har den senaste PLS Quad HD-panelen som ger dig riktigt högupplösta, fantastiska vidvinkelbilder med 2 560 x 1 440 pixelupplösning. Med ett utomordentligt 8-bitarsfärgdjup som kombineras med en densitet på 109 ppi, kan du nu njuta av professionella sRGB-bilder i färg jämfört med skärmar med begränsat 6-bitarsfärgdjup och en densitet på 82 ppi. Den högre ljusstyrkan och lägre strömförbrukningen i förhållande till konventionella vidvinkelskärmar gör att du alltid får fantastiska prestanda, samtidigt som du sparar energi. Den passar bäst för professionell användning som CAD, grafisk formgivning, bildåtergivning osv.

 • Kristallklara bilder med Quad HD 2 560 x 1 440 bildpunkter

  De här senaste skärmarna från Philips ger kristallklara Quad HD-bilder med upplösningen 2 560 x 1 440 eller 2 560 x 1 080. De här nya skärmarna har paneler med höga prestanda och hög bildpunktstäthet som möjliggörs av källor med hög bandbredd som DisplayPort, HDMI och DVI med dubbellänk. Det ger levande bilder och grafik. Oavsett om du är en krävande professionell användare som behöver extremt detaljerad information för CAD-CAM-lösningar, använder 3D-grafikprogram eller är en finansexpert som jobbar med enorma kalkylblad får du kristallklara bilder på skärmarna från Philips.

 • Med en webbkamera och mikrofon kan du hålla kontakten med familj och vänner

  Med den inbyggda webbkameran på 2 megapixel får du suveräna, klara och tydliga bilder och möjligheten att hålla kontakten med familjen och vännerna. Den känsliga mikrofonen ser till att din röst hörs klart och tydligt. Antingen kan du använda de inbyggda stereohögtalarna för ett klart och tydligt ljud, eller så kan du koppla in hörlurar om du vill samtala mer privat. Den här inbyggda funktionen gör att du slipper installera kameror och justera mikrofoner.

 • MultiView möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning på samma gång

  Tack vare Philips MultiView-skärmens höga upplösning kan du nu uppleva en värld med anslutningar på ett bekvämt sätt, oavsett om du befinner dig på kontoret eller hemma. MultiView möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning så att du kan arbeta med flera enheter som stationär och bärbar dator samtidigt, vilket gör komplext fleruppgiftsarbete lätt som en plätt. Att titta på fotboll från digitaldekodern på höger sida och samtidigt surfa på internet på din bärbara dator till vänster är numera enkelt. Du kanske vill hålla ett öga på nyhetsflödet med ljud i realtid i det lilla fönstret, samtidigt som du arbetar med ditt senaste blogginlägg.

 • SmartConnect med HDMI, Display Port och DVI med dubbellänk

  De här Philips-skärmarna har flera anslutningsmöjligheter, som DVI med dubbellänk, visningsport och vanlig HDMI-kontakt, vilket gör att du kan ta del av högupplöst, okomprimerat bild- och ljudinnehåll. Oavsett vilken källa du använder kan du vara säker på att den här Philips-skärmen är en bra investering!

 • Inbyggda stereohögtalare för multimedia

  Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i en bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade, uppåtriktade, bakåtriktade osv. beroende på modell och design.

 • PVC-/BFR-fritt hölje

  Det här skärmhöljet från Philips är fritt från bromerade flamskyddsmedel och polyvinylklorid (PVC-/BFR-fritt)

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av