1
Bildskärmar

LCD-skärm med NVIDIA G-SYNC™

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5dyeb_00/272g5dyeb_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med NVIDIA G-SYNC™

  Smidigaste och snabbaste spelupplevelsen någonsin

  Dominera som aldrig förr. Med Philips 27-tums 272G5DYEB spelskärm med NVIDIA G-SYNC™ slipper du stopp och fördröjningar. Du får den smidigaste och snabbaste spelupplevelsen någonsin. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Smidigaste och snabbaste spelupplevelsen någonsin

Dominera som aldrig förr. Med Philips 27-tums 272G5DYEB spelskärm med NVIDIA G-SYNC™ slipper du stopp och fördröjningar. Du får den smidigaste och snabbaste spelupplevelsen någonsin. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Brilliance LCD-skärm med NVIDIA G-SYNC™

G-line, 144 Hz, 27-tums (68, 6 cm) 272G5DYEB/00 Hitta liknande produkter

Smidigaste och snabbaste spelupplevelsen någonsin

NVIDIA G-SYNC™-teknik

 • NVIDIA G-SYNC™ för smidig snabb spelupplevelse

  NVIDIA G-SYNC™ för smidig snabb spelupplevelse

  NVIDIA G-SYNC™ är den banbrytande nya skärmtekniken som ger den smidigaste och snabbaste spelupplevelsen någonsin. Den revolutionära prestandan hos G-SYNC™ uppnås genom att skärmens uppdateringshastighet synkroniseras med grafikprocessorn i en GeForce GTX-driven dator, vilket eliminerar stopp och minimerar skärmfördröjningar. Resultatet: scenerna visas direkt, föremålen är skarpare och det går supersmidigt att spela. Du får en fantastisk visuell upplevelse och klara konkurrensfördelar.

 • 144Hz-uppdatering för ultrajämna, strålande bilder

  144Hz-uppdatering för ultrajämna, strålande bilder

  Du spelar ett intensivt, tävlingsinriktat spel. Du vill ha ultrajämn visning utan fördröjning. Den här Philips-skärmen uppdaterar skärmbilden upp till 144 gånger i sekunden, vilket är 2,4 gånger snabbare än en standardskärm. Med en lägre bildhastighet kan det se ut som om fienderna hoppar från punkt till punkt på skärmen, vilket gör det svårt att träffa dem. Med en bildhastighet på 144 Hz ser du de där viktiga bilderna du annars missar och får en ultrajämn återgivning av fiendernas rörelser så att du enkelt kan sikta. Med superlåg fördröjning och ingen screentearing är den här Philips-skärmen din perfekta spelpartner

 • SmartResponse: 1 ms svar för snabbt spel

  SmartResponse: 1 ms svar för snabbt spel

  SmartResponse är en exklusiv och högeffektiv teknik från Philips som, när den är på, automatiskt anpassar svarstider efter specifika programkrav som spel och filmer som kräver snabbare svarstider för att skapa bilder utan vibrationer, fördröjningar, och spökbilder

 • NVIDIA Ultra Low Motion Blur för jämna rörelser

  NVIDIA Ultra Low Motion Blur för jämna rörelser

  Med NVIDIA:s ULMB-läge (Ultra Low Motion Blur) ser föremål i rörelse skarpare ut än vid standardanvändning, även vid höga uppdateringshastigheter som 120 Hz.

 • NVIDIA 3D Vision-förberedd för uppslukande spelupplevelse

  NVIDIA 3D Vision-förberedd för uppslukande spelupplevelse

  Den här spelmotorn från Philips är NVIDIA 3D Vision-förberedd. Förvandla upplevelsen med 3D-teknik i Full HD 1080p. Med tvåglasögontekniken* hos NVIDIA 3D Vision™ blir du helt uppslukad – alla spelupplevelser och filmer förvandlas till 3D. Med den nya tekniken får du dubbelt så skarp 3D-bild än med vanlig 3D-teknik. Det finns över 550 datorspel som är kompatibla med NVIDIA 3D Vision™-satsen. * Kräver ytterligare NVIDIA 3D Vision 2-sats för att få en uppslukande 3D-upplevelse. Den hittar du på http://store.nvidia.com/

 • SmartErgoBase för bekväm onlinespelupplevelse

  SmartErgoBase för bekväm onlinespelupplevelse

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång spelsession. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel.

 • DisplayPort-anslutning för bästa bild

  DisplayPort-anslutning för bästa bild

  DisplayPort är en digital länk från datorn till skärmen utan konvertering. Med högre kapacitet än DVI-standard är den fullt kapabel att hantera kablar på upp till 15 meter och dataöverföring på 10,8 Gbps. Med sådana höga prestanda och nollatens får du de snabbaste bild- och uppdateringshastigheterna. Det gör DisplayPort till det bästa valet för allmän användning på kontoret och hemma, samt för krävande spel och filmer, videoredigering med mera. Tack vare de olika adaptrarna ökas också interoperabiliteten.

 • USB 3.0 SuperSpeed-hubb sparar tid med snabba dataöverföringar

  Super Speed USB 3.0 har en överföringshastighet på 5,0 Gbit/s. Detta är ungefär 10 gånger snabbare än USB 2.0-standarden och minskar dataöverföringstiden betydligt, vilket sparar tid och pengar. Med större bandbredd, supersnabba överföringshastigheter, bättre energisparfunktioner och överlägsna generella prestanda är USB 3.0 den bästa internationella standarden och låter dig använda lagringsenheter med hög kapacitet. Sync-N-Go-tekniken ser till att du inte längre behöver vänta på att bandbredd blir ledig. Dina investeringar i USB 2.0-enheter är skyddade eftersom den är bakåtkompatibel.

Visa alla specifikationer
 • Kontrollera att datorns operativsystem är Windows 7 eller senare, att grafikkortet är NVidia GeForce GTX650 Ti Boost CPU eller senare och har den senaste drivrutinen.
 • G-Sync-läge, ULMB-läge och 3D Vision-läge finns oberoende av varandra. När ett läge aktiveras måste de andra två avaktiveras.
 • ULMB är endast aktiverad vid 85 HZ, 100 Hz och 120 Hz. 3D Vision är endast aktiverad vid 100 Hz och 120 Hz.
 • Mer information om NVIDIA Graphics och DisplayPort-anslutning som krävs för G-SYNC™-funktion finns på www.geforce.com/g-sync.
 • Om du har frågor om 144 Hz-prestanda kan du vända dig direkt till butiken där du köpte ditt grafikkort.
 • Copyright 2014 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA G-SYNC och 3D Vision är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder.
 • BATMAN: ARKHAM ORIGINS-programvara Copyright 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. Utvecklad av WB Games Montreal och Splash Damage. BATMAN och alla karaktärer, deras egenskaper och relaterade element är varumärken som tillhör DC Comics Copyright 2013. Med ensamrätt.
 • WB GAMES-LOGOTYPEN, WB SHIELD: ™ och Copyright Warner Bros. Entertainment Inc. (s13)

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av