LCD-skärm med Ambiglow

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278g4dhsd_00/278g4dhsd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med Ambiglow

  Enastående Ambiglow-skärm

  Förstärk din spelupplevelse med den här banbrytande Philips Gioco 3D-skärmen med Ambiglow-teknik. På väggen bakom skärmen sprider Ambiglow en aura av ljus som matchar bilden. Detta ger en känsla av att skärmen är större, för en verkligt uppslukande 3D-upplevelse. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skärm med Ambiglow

Gioco, 27-tums (68, 6 cm), Ambiglow 3D-skärm 278G4DHSD/00 Hitta liknande produkter

Enastående Ambiglow-skärm

för en uppslukande 3D-spelupplevelse

 • Ambiglow förstärker din 3D-upplevelse med en aura av ljus

  Ambiglow förstärker din 3D-upplevelse med en aura av ljus

  Ambiglow ger tittarupplevelsen en ny dimension. Den innovativa Ambiglow-tekniken gör att skärmen ser större ut genom att skapa en aura av ljus på den omgivande väggen bakom skärmen. Den snabba processorn analyserar det inkommande bildmaterialet och justerar kontinuerligt aurans färg och ljusstyrka så att de matchar bilden. Med användarvänliga alternativ kan du få den stämning du vill ha och minska risken för trötta ögon. Philips Ambiglow passar särskilt bra när du tittar på film, sport eller spelar 2D- eller 3D-spel och ger dig en unik och uppslukande tittarupplevelse.

 • AH-IPS-skärm för utmärkta bilder med livfulla färger

  AH-IPS-skärm för utmärkta bilder med livfulla färger

  Den här senaste Philips-skärmen har avancerade AH-IPS-paneler som ger förstklassig färgåtergivning, svarstid och energiförbrukning. Till skillnad från vanliga TN-paneler visar AH-IPS-paneler färger mer konsekvent, till och med vid breda vinklar på 178 grader och i svängläge. Med sina anmärkningsvärda prestanda passar AH-IPS bäst för användning som kräver färgprecision och konsekvent ljusstyrka som fotoretuschering, grafik och surfning på nätet.

 • Spelläget SmartImage – optimerat för spelare

  Spelläget SmartImage – optimerat för spelare

  Philips nya spelskärm har OSD med snabbåtkomst specialanpassat för spelare, vilket ger dig flera olika alternativ. ”FPS”-läget (förstapersonsskjutare) förbättrar mörka detaljer i spel så att du kan se dolda objekt i mörka partier. ”Racing”-läget anpassar skärmen med snabb svarstid, High color-grafik och bildjusteringar. ”RTS”-läget (realtidsstrategi) har ett särskilt SmartFrame-läge som gör att du kan fokusera på vissa ytor och justera storlek och bild. Med Gamer 1 och Gamer 2 (spelare 1 och spelare 2) kan du göra personliga inställningar utifrån olika spel för bästa möjliga prestanda.

 • Smart Bias-ljus på 6 500 Kelvin ger en optimal tittarupplevelse

  Smart Bias-ljusläget gör att du kan få optimal bildkvalitet som är skonsam för ögonen. I ett mörkt rum vidgas och minskas dina pupiller när bilderna på TV:n ändras, vilket kan orsaka Computer Vision Syndrome (datorsyndrom). Smart Bias-ljuset skapar en mjuk aura av statiskt, vitt ljus på 6 500 Kelvin på den omgivande väggen bakom skärmen. Det är särskilt bra för de som tillbringar lång tidframför skärmen, och hjälper inte bara till att minska ansträngningen för ögonen, utan eliminerar också reflektioner från rumsbelysning, vilket förbättrar den upplevda kontrastförhållandet och bilddetaljerna samt gör att du bibehåller rätt färguppfattning

 • Minimalistisk look med ultratunn infattning

  De nya Philips-skärmarna har paneler med den senaste tekniken och en minimalistisk design – infattningen är endast ungefär 2,5 mm. Tillsammans med en inre svart matrisram som är ungefär 9 mm minskas måtten på infattningen avsevärt, vilket ger minimal distraktion och maximalt synfält. Skärmen med den ultratunna infattningen passar särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida för exempelvis spelande, grafisk design och professionell användning, och den ger dig en känsla av att använda en enda stor skärm.

 • Flimmerfria 3D-prestanda

  Med flimmerfri 3D får du långa timmar med bekväm underhållning. Det prisvärda och lätta flimmerborttagningsglaset kräver inga batterier eller kabelanslutningar. Nu kan du äntligen slippa allt krångel och njuta av 3D-prestanda med familjen.

 • Auto 3D med de senaste Blu-ray- och spelkonsolerna med HDMI

  För Blu-ray-spel och filmspelare med HDMI 1.4a-kompatibel anslutning växlar Philips 3D-skärm automatiskt till 3D-läge och ger dig fantastiska bilder direkt. Du behöver inte längre krångla med inställningar!

 • USB 3.0 möjliggör snabba dataöverföringar och laddning av smarttelefoner

  Super Speed USB 3.0 har en överföringshastighet på 5,0 Gbit/s. Detta är ungefär 10 gånger snabbare än USB 2.0-standarden och minskar dataöverföringstiden betydligt, vilket sparar tid och pengar. Med större bandbredd, supersnabba överföringshastigheter, bättre energisparfunktioner och överlägsna generella prestanda är USB 3.0 den bästa internationella standarden och låter dig använda lagringsenheter med hög kapacitet. Sync-N-Go-tekniken ser till att du inte längre behöver vänta på att bandbredd blir ledig. Dina investeringar i USB 2.0-enheter är skyddade eftersom den är bakåtkompatibel.

 • Snabbladda din mobila enhet

  I den här nya Philips-skärmen finns en inbyggd USB 3.0-snabbladdare. Skärmen använder en särskild krets som ökar uteffekten till 1,5 A och snabbladdar din mobila enhet samtidigt som den möjliggör supersnabba dataöverföringar som sparar tid och pengar. Du kan ladda alla standardenheter med USB-laddningsmetoden.

Visa alla specifikationer
 • Undvik att titta direkt på Ambiglow-LED-lampor eftersom de är mycket ljusstarka och kan orsaka tillfälliga synproblem.
 • Om du upplever obehag som yrsel, huvudvärk och desorientering rekommenderar vi att du inte tittar på 3D under längre perioder.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år.
 • Lär dig mer om 3D och hälsa genom att läsa användarhandboken noggrant
 • Besök www.philips.com/support för ytterligare information om VGA-kort och annat som krävs för att använda 3D.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av