widescreen-TV för professionellt bruk

  widescreen-TV för professionellt bruk

  Widescreen Real Flat-system-TV

  Urvalet av SmartCard-system gör att du kan effektivisera hanteringen och att gäster garanteras största möjliga bekvämlighet. Tack vare den integrerade expansionskortplatsen är TV:n utökningsbar för interaktiva system. Den är dessutom framtidssäkrad och förberedd för digitala tillämpningar. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

widescreen-TV för professionellt bruk

28 tums 28HW6505/01Z Hitta liknande produkter

Widescreen Real Flat-system-TV

för interaktiva tillämpningar

 • Expansionsfack för SmartCard 3v3

  Gör det möjligt att installera dekodrar och kontroller från OEM- eller tredjepartstillverkare inuti TV:n för kundanpassad komponentintegrering. Det innebär att du inte behöver externa dekodrar, kontroller eller dataterminaler. Resultatet blir ett integrerat system för ett antal olika tillämpningar. Utökningsbar för framtida uppgraderingar. Förberedd för digitala tillämpningar.

 • Smartplug RJ12-anslutning

  Med hjälp av Smartplug RJ12-anslutning fungerar dekodrar och kontroller från OEM- eller tredjepartstillverkare med TV:n.

 • Volymbegränsning

  Med den här funktionen kan du ställa in vilket volymintervall som ska tillåtas för TV:n. På så sätt förhindrar du överdrivna volymjusteringar och undviker att grannarna störs.

 • Inbyggd klocka med väckarklocka och meddelandesignal

  Den inbyggda klockan, som dessutom är en väckarklocka, gör att du slipper lägga ned tid och pengar på en ytterligare klocka med kablar och anslutningar i rummet. Automatisk tidssynkronisering via text-TV och bibehållna alarminställningar vid kortare strömavbrott gör att gästernas komfort ökar ytterligare

 • Wireless SmartLoader för snabbkloning

  Gör det möjligt att enkelt och trådlöst kopiera alla programmeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Extern högtalaranslutning

  Anslutning för förstärkt ljud för enkel installation av externa högtalare (t.ex. i badrummet), så att du inte behöver investera i extern utrustning.

 • Välkomstmeddelande på skärmen

  Ett välkomstmeddelande visas varje gång TV-apparaten slås på.

 • Låsning av kontroller på framsidan

  Förhindrar obehörig åtkomst till TV-funktioner

 • Programmering av startkanal

  Perfekt för reklam eller informationskanaler inom anläggningen eftersom den visar en förinställd kanal när TV:n slås på.

 • Säkerhetsmeny

  Ger åtkomst till inställningar via en special- eller huvudfjärrkontroll

 • ESP™ (Energy Savings Programmability)

  Du kan välja funktionen på inställningsmenyn och ange att TV:n ska stängas av automatiskt efter en viss tidsperiod för att spara energi och förlänga produktens livslängd. Det tillgängliga tidsintervallet är mellan 0 och 99 timmar.

 • Flerspråkig teletextmottagning

  Gör det möjligt att välja önskat språk som kan visas med tillgängliga text-TV-tecken

 • Scan Velocity Modulation förbättrar definition och kontrast

  Scan Velocity Modulation justerar elektronstrålens hastighet, vilket skapar en finare bild med bättre skärpa.

 • 2D-kamfilter gör bilden skarpare och ger bättre detaljupplösning

  2D-kamfiltret separerar krominansdata (färg) från luminansdata (ljusstyrka) i videosignalen, vilket möjliggör en fristående bildbearbetning som förbättrar upplösningen och minimerar distorsion.

 • Nicam digital stereo ger ett skarpt, klart stereoljud

  I länder som Storbritannien och Belgien sänds TV-programmen med digitalt Nicam stereoljud. Detta ger ljudet CD-kvalitet med låg brusnivå och signalförvrängning. Det kan användas för Dolby Prologic-utsändningar. Den inbyggda mottagaren i den här produkten är utrustad med funktioner för avkodning av Nicam-signaler.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av