professionell platt TV

  professionell platt TV

  Mångsidig TV för hotellmiljöer

  LCD-TV med inbyggd SmartCard-kortplats som är fullständigt förberedd för interaktiva tjänster och underhållning. De särskilda funktionerna för hotellmiljöer förbättrar gästernas bekvämlighet samtidigt som dina ägandekostnader sänks. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

professionell platt TV

32 tums, LCD, HD Ready 32HF7874/10 Hitta liknande produkter

Mångsidig TV för hotellmiljöer

med inbyggd SmartCard-kortplats och klocka

 • HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  Upplev den fantastiska bildkvaliteten med HD-bilder, och förbered dig för HDTV-digitaldekoder eller Blu-ray-skivor. HD Ready är ett registrerat varumärke som ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan. HD uppfyller de stränga kraven i EICTA:s standarder, allt för att ge en HD-skärm med absolut bästa upplösning och bildkvalitet vid visning av HD-signaler. Det finns en universell kontakt för både analog YPbPr och okomprimerad, digital anslutning av DVI eller HDMI med stöd för HDCP. 720p- och 1080i-signaler visas i 50 och 60 Hz.

 • Wireless SmartLoader för snabbkloning

  Gör det möjligt att enkelt och trådlöst kopiera alla programmeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Inbyggd klocka med väckarklocka och meddelandesignal

  Den inbyggda klockan, som dessutom är en väckarklocka, gör att du slipper lägga ned tid och pengar på en ytterligare klocka med kablar och anslutningar i rummet. Automatisk tidssynkronisering via text-TV och bibehållna alarminställningar vid kortare strömavbrott gör att gästernas komfort ökar ytterligare

 • Extern högtalaranslutning

  Anslutning för förstärkt ljud för enkel installation av externa högtalare (t.ex. i badrummet), så att du inte behöver investera i extern utrustning.

 • Låsning av kontroller på framsida/sidan

  Genom att i inställningsmenyn välja alternativet för att låsa eller låsa upp åtkomst till kontrollerna på TV:ns framsida och sida kan du förhindra obehörig åtkomst till TV-menyn så att hotellpersonalen slipper installera om den.

 • Sabotageskyddat SmartCard-kortplats

  Tack vare den inbyggda SmartCard-kortplatsen kan du lägga till funktioner i TV:n med hjälp av programkort från tredje part utan att det behövs fler boxar eller externa anslutningar. TV:n kan också anslutas till externa avkodare och digitaldekodrar från alla större leverantörer av interaktiva system, via SerialXpress-kontrollgränssnittet (med funktioner för UART- och RS232-protokoll) och SmartPlug-kontrollgränssnittet.

 • Serial Xpress™-kontrollgränssnitt

  Serial Xpress™-kontrollgränssnittet är kompatibelt med alla större underhållningstjänster. Med hjälp av protokollen går det att upprätta TV-anslutning med externa avkodare, digitaldekodrar och datorbaserade lösningar. Funktioner för UART- och RS232-protokoll.

 • Extra inbyggd strömförsörjning

  Med den extra inbyggda strömförsörjningen slipper du använda en separat strömkälla för ett interaktivt system. Om du använder enheten fristående kan du slå av den extra strömförsörjningen för att spara energi.

 • Volymbegränsning

  Med den här funktionen kan du ställa in vilket volymintervall som ska tillåtas för TV:n. På så sätt förhindrar du överdrivna volymjusteringar och undviker att grannarna störs.

 • Välkomstmeddelande på skärmen

  Ett välkomstmeddelande visas varje gång TV-apparaten slås på.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av