LCD-TV för proffsbruk

  LCD-TV för proffsbruk

  Den ultimata interaktiva TV-apparaten för hotellmiljöer

  Den här snygga, energieffektiva TV-apparaten för proffsbruk med integrerat SmartCard-fack är vår bästa sabotageskyddade interaktiva lösning. Dina gäster får en fantastisk bildupplevelse med möjlighet till musik i badrummet och ett skräddarsytt välkomstmeddelande. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV för proffsbruk

32 tums, LCD, HD Ready 32HF7875/10 Hitta liknande produkter

Den ultimata interaktiva TV-apparaten för hotellmiljöer

Philips LCD-TV och SmartCard-fack

 • Pixel Plus HD för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

  Pixel Plus HD för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

  Pixel Plus HD är en bildbearbetningsteknik som gör att du kan titta på innehåll som är levande, naturligt och äkta. Resultatet blir en suverän naturtrogen bild med otrolig detaljrikedom och djup från alla HD-källor.

 • Fjärruppgradering av programvara

  TV-apparatens programvara som styr hotellspecifika funktioner kan fjärruppgraderas via en certifierad systemleverantör.

 • Sabotageskyddat SmartCard-kortplats

  Tack vare den inbyggda SmartCard-kortplatsen kan du lägga till funktioner i TV:n med hjälp av programkort från tredje part utan att det behövs fler boxar eller externa anslutningar. TV:n kan också anslutas till externa avkodare och digitaldekodrar från alla större leverantörer av interaktiva system, via SerialXpress-kontrollgränssnittet (med funktioner för UART- och RS232-protokoll) och SmartPlug-kontrollgränssnittet.

 • Wireless SmartLoader för snabbkloning

  Gör det möjligt att enkelt och trådlöst kopiera alla programmeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Extern högtalaranslutning och extra strömförsörjning

  TV-apparaten har en förstärkt ljudanslutning som gör det enkelt att installera externa högtalare (exempelvis för badrum) så att du inte behöver investera i extern utrustning. Den extra inbyggda strömförsörjningen gör att du slipper separat strömförsörjning för interaktiva system. När du använder systemet fristående kan den extra strömkontakten stängas av för att spara energi.

 • Låsning av installationsmenyn

  Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för omprogrammering.

 • Inbyggd klocka med väckarklocka och meddelandesignal

  Den inbyggda klockan, som dessutom är en väckarklocka, gör att du slipper lägga ned tid och pengar på en ytterligare klocka med kablar och anslutningar i rummet. Automatisk tidssynkronisering via text-TV och bibehållna alarminställningar vid kortare strömavbrott gör att gästernas komfort ökar ytterligare

 • Välkomstmeddelande på skärmen

  Ett välkomstmeddelande visas varje gång TV-apparaten slås på.

 • Stöldskyddat vridbart bordsstativ

  LCD-TV som har ett vridbart bordsstativ som låter gästerna justera TV-apparaten så att de kan titta på TV från valfri plats i rummet. Stativet kan även fästas på bord eller möbler som extra stöldskydd.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av