1
TV

Platt-TV

  -{discount-percentage}%
  BBE

  Platt-TV

  Tunnare och med klarare bild.

  Den här TV:n är vår tunnaste modell hittills, med elegant, ultratunn profil i kombination med HD Ready-teknik. Kraftfull Pixel Plus 2HD-motor och subwoofer för djup bas. Du får en oslagbar tittarupplevelse. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tunnare och med klarare bild.

Den här TV:n är vår tunnaste modell hittills, med elegant, ultratunn profil i kombination med HD Ready-teknik. Kraftfull Pixel Plus 2HD-motor och subwoofer för djup bas. Du får en oslagbar tittarupplevelse. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Tunnare och med klarare bild.

 • HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  Upplev den fantastiska bildkvaliteten med HD-bilder, och förbered dig för HDTV-digitaldekoder eller Blu-ray-skivor. HD Ready är ett registrerat varumärke som ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan. HD uppfyller de stränga kraven i EICTA:s standarder, allt för att ge en HD-skärm med absolut bästa upplösning och bildkvalitet vid visning av HD-signaler. Det finns en universell kontakt för både analog YPbPr och okomprimerad, digital anslutning av DVI eller HDMI med stöd för HDCP. 720p- och 1080i-signaler visas i 50 och 60 Hz.

 • Pixel Plus 2 HD för fantastisk detaljrikedom, djup och klarhet

  Pixel Plus 2 HD för fantastisk detaljrikedom, djup och klarhet

  Med Pixel Plus 2 HD får du alltid maximal skärpa, naturliga detaljer, större bilddjup, levande färger och naturliga, rörliga bilder från vanliga TV-apparater, HD-signaler och multimedia. Varje bildpunkt i den inkommande bilden förbättras för att matcha de övriga bildpunkterna och ge en mer realistisk bild. Artefakter i komprimerad multimedia identifieras och reduceras så att bilden blir kristallklar och knivskarp. Tack vare digital brusreducering blir bilden jämn och knivskarp.

 • HD LCD WXGA-skärm med 1366 x 768p upplösning

  Bildskärm med WXGA-upplösning med senaste LCD-skärmtekniken. Upplösning i widescreen på 1366 x 768 bildpunkter. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

 • Integrerad, digital mottagare för DVB-T-mottagning

  Med den integrerade digitala DVB-T-mottagaren kan du titta på digital kabel-TV och marksänd digital-TV utan en extra digitaldekoder. Titta på kvalitets-TV utan trassel.

 • Upp till 8 ms svarstid för tydlig och snabb action

  Svarstiden är ett mått på signalreaktionshastigheten i millisekunder. Kortare svarstider eliminerar synliga bildartefakter som kan försämra upplevelsen när du tittar på snabbrörliga bilder eller objekt. I det här fallet ger LCD-skärmen dig en 8 ms svarstid, så att du kan titta på LCD-TV:n med tydlig och snabb action.

 • Digital Natural Motion för jämna rörliga bilder

  Philips utvecklade Digital Natural Motion för att undvika de vibrationseffekter som uppkommer i rörliga bilder. Digital Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar vibrationerna i både TV- och filmmaterial (t ex DVD). Resultatet blir en jämn återgivning av rörelser och utmärkt skärpa som gör tittarupplevelsen till något utöver det vanliga.

 • 28,9 miljarder färger och ett kontrastförhållande på upp till 7 500:1

  Levande och naturliga bilder tack vare mycket avancerad färgbehandling. 3-färgskanalerna (RGB) är optimerade med 10-bitars RGB-behandlingsteknik, vilket ger totalt 28,9 miljarder färger. Det innebär levande färger med bibehållen skärpa i kombination med utmärkt svärta och korrekt återgivning av mörka skuggor och färger. Du får en klar, verklighetstrogen bild med hög kontrast och levande färger

 • Incredible Surround med subwoofer för djup bas

  Incredible Surround™ är en ljudteknik från Philips som dramatiskt förstärker ljudfältet så att du blir omsluten av ljudet. Med den allra bästa elektroniska fasförskjutningen kan Incredible Surround™ blanda ljudet från vänster och höger så att avståndet mellan de båda högtalarna tycks bli större. Den ökade bredden leder till bättre stereoeffekt och skapar mer naturliga ljuddimensioner. Incredible Surround™ med inbyggd subwoofer ger dig möjlighet att uppleva ett totalt surroundljud med större djup och bas och en bredare ljudbild.

 • BBE för överlägsen ljudkvalitet

  HD-ljud med BBE är kärntekniken för ljudförbättring (licensierad av BBE Sound) som ger en verkligt naturlig musikupplevelse och talåtergivning med tydliga röster.

 • Vridbart bordsstativ för optimal synfältsvinkel

  Den här TV:n levereras med ett vridbart bordsstativ som gör att du kan titta på TV från din favoritplats, oavsett synfältsvinkel, så att du får bästa möjliga underhållningsupplevelse var du än sitter i rummet.

 • 4 HDMI-ingångar för fullständig digital HD-anslutning med en kabel

  HDMI ger en okomprimerad, digital RGB-anslutning från källan till skärmen vilket ger bästa tänkbara bildkvalitet. HDMI kommunicerar på ett intelligent sätt bästa möjliga utdataupplösning från källenheten. HDMI-indata är fullständigt bakåtkompatibla med DVI-källor och inkluderar digitalt ljud. HDMI använder HDCP-kopieringsskydd. Med tre HDMI-ingångar på baksidan och en HDMI-ingång på sidan av TV:n kan du ansluta flera HD-källor, t.ex. en HD-digitaldekoder, en Blu-ray-spelare och en spelkonsol eller digital videokamera. Din TV är helt förberedd för HD-framtiden.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av