1
TV

Ultratunn TV med FHD och Android TV™

  -{discount-percentage}%
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pfs6401_12/32pfs6401_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Ultratunn TV med FHD och Android TV™

  Ultratunn LED-TV med FHD och Android TV

  Förstklassigt utseende i en kompakt design. Philips 6400-serien har full HD-bildkvalitet i en 32-tumsskärm och är fullspäckad med alla funktioner som du bara tror ska finnas i större modeller. Njut av smarta TV-favoriter som Android TV, Google Cast and Spotify. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ultratunn LED-TV med FHD och Android TV

Förstklassigt utseende i en kompakt design. Philips 6400-serien har full HD-bildkvalitet i en 32-tumsskärm och är fullspäckad med alla funktioner som du bara tror ska finnas i större modeller. Njut av smarta TV-favoriter som Android TV, Google Cast and Spotify. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

6000 series Ultratunn TV med FHD och Android TV™

32 tum, LED-TV med Full HD, Två kärnor; 8 GB utbyggbart, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 32PFS6401/12 Hitta liknande produkter

Ultratunn LED-TV med FHD och Android TV

med tvåsidig Ambilight

Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

Du har skapat ett hem som du älskar, så varför inte låta TV:n bidra till den varma och inbjudande känslan? Philips unika Ambilight-teknik ger en bredare skärm och du uppslukas av upplevelsen på ett annat sätt eftersom TV-skärmen avger ett extrabrett ljus, från TV-skärmens båda sidor till den omgivande väggen. Färgerna, känslan och spänningen fortsätter utanför skärmen och in i rummet och gör tittarupplevelsen mer spännande, intensiv och uppslukande.

Dubbla processorkärnor och Android-operativsystem för höga prestanda

Med Android på TV:n kan du navigera, starta appar och spela video på ett snabbt, intuitivt och roligt sätt. Android-roboten frigör kraften hos vår Dual Core-processor för en snabb och enkel användning.

Molnspel: spel med hög kvalitet för alla åldrar

Molnspel erbjuder en stor katalog med onlinespel med hög kvalitet för alla åldrar, smak och spelnivå. Bara välj ett spel och spela på tv:n!

Tunna aluminiumstativ med klämdesign

Alla fantastiska konstverk behöver ett eget staffli. Och precis som konst behöver Philips-TV:n visas upp på bästa sätt. Dessa tunna aluminiumstativ med klämdesign har vårt designteam utformat särskilt för den här modellen och de visar verkligen upp lättheten och den tunna utformningen hos denna kraftfulla TV-serie.

Pixel Plus HD ger vackra bilder som du kommer att älska

Philips Pixel Plus HD-motor optimerar bildkvaliteten så att du får rena bilder med vackra kontraster. Så oavsett om du strömmar onlineinnehåll eller tittar från en skiva får du skarpare bilder med ljusare vitt och svartare svärta.

Full HD LED-TV – enastående LED-bilder med suverän kontrast

Bildkvalitet spelar roll. Vanlig HD-TV är kvalitet, men du vill ha mer. Tänk dig skarpa detaljer, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och realistiska färger som ger en verklighetstrogen bild.

Google Play™: ditt fönster mot nöjesvärlden

På Google Play™ finns en omfattande katalog med kvalitetsspel för alla åldrar. De är optimerade för spel på TV, och är lika snygga som de är roliga att spela. Dessutom slipper du fylla hemmet med ännu en spelkonsol och tillhörande sladdar. Med en universell USB-spelkontroll kan du enkelt navigera i och spela dem.

Den nya integrerade HEVC-standarden gör att du kan njuta av högkvalitativ 4k

Den nya integrerade HEVC-standarden (H.265) gör att du kan njuta av sändningar med hög bildkvalitet i 4k.

Visa alla specifikationer
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • Erbjudanden via Android-appen varierar beroende på land. Mer information hittar du i din lokala Google Play Store.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Google Cast-funktionen gäller för appar och enheter som hanterar Google Cast. Mer information hittar du på produktsidan för Google Cast.
 • Philips TV Remote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller, operatörer och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Du hittar mer information på www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV-apparna som erbjuds varierar mellan olika TV-modeller och länder. Du hittar mer information på www.philips.com/smarttv.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.
 • Observera att dina Amazon-appar kanske inte alltid finns att tillgå i ditt land. (För närvarande fungerar Amazon-apparna endast i Storbritannien, Tyskland och Österrike)

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av