1
TV

Slimmad LED-TV med Full HD och Android™

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pft6500_12/32pft6500_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Slimmad LED-TV med Full HD och Android™

  Slimmad LED-TV med Full HD och Android

  Inte bara snygg: 6500-serien med Full HD och Android. Vi börjar med Pixel Precise HD-bildprocessor för strålande klara bilder; sedan tillkommer Ambilight, en modern design, och gedigna material som tar tittarupplevelsen till en ny nivå. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slimmad LED-TV med Full HD och Android

Inte bara snygg: 6500-serien med Full HD och Android. Vi börjar med Pixel Precise HD-bildprocessor för strålande klara bilder; sedan tillkommer Ambilight, en modern design, och gedigna material som tar tittarupplevelsen till en ny nivå. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

6500 series Slimmad LED-TV med Full HD och Android™

32 tum, LED-TV med Full HD, Två kärnor; 8 GB utbyggbart, DVB-T/T2/C 32PFT6500/12 Hitta liknande produkter

Slimmad LED-TV med Full HD och Android

Med tvåsidig Ambilight

 • Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

  Du har skapat ett hem som du älskar, så varför inte låta TV:n bidra till den varma och inbjudande känslan? Philips unika Ambilight-teknik ger en bredare skärm och du uppslukas av upplevelsen på ett annat sätt eftersom TV-skärmen avger ett extrabrett ljus, från TV-skärmens båda sidor till den omgivande väggen. Färgerna, känslan och spänningen fortsätter utanför skärmen och in i rummet och gör tittarupplevelsen mer spännande, intensiv och uppslukande.

 • Natural Motion för ett klart men ändå skarpt bildflöde

  Du tycker om att se på film, men kräver bästa möjliga bild. Natural Motion är vår rörelseförbättringsteknik som löser problemet med vibrationer, vilket ger dig jämna rörliga bilder. Filmer spelas in med en begränsad bildfrekvens på upp till 24 bilder per sekund, vilket resulterar i hackiga rörelser. Natural Motion dubblerar antalet bildrutor till 50 rörelseändringar per sekund. Detta åtgärdar vibrationer, så att du ser en jämnare, skarpare bild.

 • Micro Dimming Pro för suverän kontrast

  Micro Dimming Pro optimerar kontrasten på TV:n utifrån ljusförhållandena i rummet. En ljussensor och speciell programvara analyserar bilden i 6 400 olika zoner så att du får otroligt hög kontrast och bildkvalitet för en riktigt verklighetstrogen visning. Dag som natt.

 • Pixel Precise HD Engine: upptäck levande bildkvalitet

  Pixel Precise HD optimerar bildkvaliteten för att ge jämna, men ändå rörliga bilder med vacker kontrast, detaljrikedom och djup. Du kommer att få djupare svärta och ljusare vitt. De mest levande, strålande färgerna och naturliga hudtoner. Det är precis som att vara där.

 • Dubbla processorkärnor och Android-operativsystem för höga prestanda

  Med Android på TV:n kan du navigera, starta appar och spela video på ett snabbt, intuitivt och roligt sätt. Android-roboten frigör kraften hos vår Dual Core-processor för en snabb och enkel användning.

 • Android: för en snabbare, djupare och personligare TV-upplevelse

  Med Android på Smart TV:n får du en snabb processor och ett användarvänligt gränssnitt. Det är din startplats för oändliga mängder innehåll: från Google Play™, Netflix, webbläsare ... och mycket mer. Det finns en lättnavigerad meny med direktlänkar till dina favoriter.

 • Fjärrkontroll med tangentbord för enkel textinmatning

  Fjärrkontroll med tangentbord för enkel textinmatning

  Ta kontroll. Vår helt intuitiva fjärrkontroll har alla de vanliga funktionerna som markörknappar, volymkontroll och snabbvalsknappar. Om du vänder på fjärrkontrollen har du dessutom ett komplett tangentbord där du enkelt kan skriva in text.

 • Vinklat centralt stativ med smart geometri

  Vi har valt en sofistikerad högblank finish i silver som bas för vårt vinklade centrala stativ, och sedan kombinerat det med en ultratunn vinklad hals för att skapa en TV-design som smälter in snyggt med alla moderna inredningar.

 • Modern design som kompletterar dagens inredning

  En modern design som smälter in med inredningen. Eftersom TV:n ska se lika bra ut när den är avstängd som när den är påslagen.

Visa alla specifikationer
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år eftersom deras syn inte är fullt utvecklad ännu.
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • Erbjudanden via Android-appen varierar beroende på land. Mer information hittar du i din lokala Google Play Store.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • (Philips) bara kompatibel med specifik Philips-spelarenhet.
 • Google Cast-funktionen gäller för appar och enheter som hanterar Google Cast. Mer information hittar du på produktsidan för Google Cast.
 • Philips TV Remote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller, operatörer och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Du hittar mer information på www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV-apparna som erbjuds varierar mellan olika TV-modeller och länder. Du hittar mer information på www.philips.com/smarttv.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.
 • För kompatibilitet krävs Wi-fi Miracast-certifiering samt Android 4.2 eller senare. Om du vill veta mer kan du titta i dokumentationen som medföljde enheten.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av