1
TV

Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Bli en del av handlingen!

  Få en mysig TV-kväll i strålande LED-kvalitet med Philips 42PFL4307 Full HD LED TV. Pixel Plus HD Engine öppnar en värld av innehåll med Smart TV Plus i skarpa, livfulla detaljer. Bli en del av händelserna med den mest behagliga 3D-upplevelsen! Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Bli en del av handlingen!

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bli en del av handlingen!

Få en mysig TV-kväll i strålande LED-kvalitet med Philips 42PFL4307 Full HD LED TV. Pixel Plus HD Engine öppnar en värld av innehåll med Smart TV Plus i skarpa, livfulla detaljer. Bli en del av händelserna med den mest behagliga 3D-upplevelsen! Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

4000 series Smart LED-TV

42 tum, Easy 3D, DVB-T2/C 42PFL4307T/12 Hitta liknande produkter

Bli en del av handlingen!

Ta del av 3D och Smart TV

 • Enkel trådlös anslutning med trådlös USB-adapter (tillval)

  Enkel trådlös anslutning med trådlös USB-adapter (tillval)

  Ta del av Smart TV trådlöst med Philips Wi-Fi USB-adapter (PTA01) för Smart TV. Sätt helt enkelt i adaptern i USB-porten på sidan av TV:n och anslut TV:n direkt till ditt hemnätverk. Navigera sedan genom ditt favoritinnehåll på webben med hjälp av TV:ns fjärrkontroll.

 • Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

  Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

  Hyr filmer direkt hemma på TV:n från videobutiker online, titta på repriser på dina favoritkanaler på TV:n och upplev ett rikt utbud av onlineappar med Net TV. Du kan också bläddra i det öppna internet.

 • Styr TV:n med smarttelefonen, surfplattan eller tangentbordet

  Styr TV:n med smarttelefonen, surfplattan eller tangentbordet

  Styr TV:n så enkelt och bekvämt som möjligt. Anslut bara ett trådlöst tangentbord eller använd din smarttelefon eller surfplatta för att styra din Smart TV.

 • Med SimplyShare kan du ta del av foton, musik och film på TV:n

  Med SimplyShare kan du ta del av foton, musik och film på TV:n

  Dela foton, musik och film från din smarttelefon, surfplatta eller dator via SimplyShare och ta del av innehållet på en stor skärm.

 • Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

  Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

  Spela in digital live-TV på en USB-enhet som är ansluten till din Philips-TV eller pausa innehållet och fortsätta titta när du vill. Använd den elektroniska programguiden för att hitta dina favoritprogram och enkelt planera dina inspelningar. Nu kan du titta på TV när det passar dig.

 • Enastående LED-bilder med otrolig kontrast

  Enastående LED-bilder med otrolig kontrast

  Den mest avancerade LED-tekniken i den här LED-TV:n med Full HD kombinerar en iögonfallande, minimalistisk design med otrolig bildkvalitet och lägst strömförbrukning i sin klass. Dessutom innehåller LED-tekniken inte några miljöfarliga material. Med LED-bakgrundsbelysning kan du därför njuta av låg strömförbrukning, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och skärpa samt levande färger.

 • 3 USB-portar för multimedieuppspelning

  3 USB-portar för multimedieuppspelning

  Tre USB-portar ger åtkomst till jpeg-foton, mp3-musik och videofiler från de flesta USB-minnen (USB-minnesenhet). Sätt in USB-enheten i någon av USB-portarna på TV:n och få åtkomst till multimedieinnehåll med hjälp av den lättanvända innehållsläsaren på skärmen.

 • Smidiga anslutningar med 4 HDMI-ingångar och Easylink

  Smidiga anslutningar med 4 HDMI-ingångar och Easylink

  HDMI är en enda kabel för överföring av både bild- och ljudsignaler från dina enheter till din TV. Du slipper trassel med många olika kablar. Den överför okomprimerade signaler och ger bästa möjliga kvalitet från källa till skärm. Tillsammans med Philips Easylink behöver du bara en enda fjärrkontroll för att utföra nästan alla åtgärder på din TV, DVD, BluRay, digitaldekoder eller hemmabiosystem.

 • Easy 3D Clarity 400 för behaglig 3D-filmupplevelse

  Easy 3D Clarity 400 för behaglig 3D-filmupplevelse

  Easy 3D Clarity 400 är den mest bekväma 3D-tekniken att titta på. Den passiva 3D-tekniken säkerställer att du får många timmars bekvämt tittande utan flimmer och med minimala spökbilds-3D-effekter på din Philips-TV. 3D-glasögonen är stilfulla och lätta och kräver inga batterier.

 • Unikt läge för 2D-spel på helskärm för två spelare

  Unikt läge för 2D-spel på helskärm för två spelare

  Med Philips glasögon för spel på helskärm för två spelare (PTA436/00) kan TV:n ge den ultimata upplevelsen av helskärmsspel för två spelare. I 2D-spel för två spelare ser varje spelare vanligtvis sitt spel på halva skärmen. Med 3D-teknik kan varje spelare nu spela i 2D på helskärm samtidigt.

 • 200 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  200 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  200 Hz PMR (Perfect Motion Rate) skapar otrolig rörelseskärpa för tydliga och levande bilder i snabba actionfilmer. Philips nya PMR-standard visar en kombinerad synlig effekt för de snabbaste paneluppdateringsintervallen, HD Natural Motion och unik bearbetningsformel för oöverträffad rörelseskärpa och bildkvalitet överlag.

 • Full HD-TV med Pixel Plus HD för bättre detaljrikedom och klarhet

  Pixel Plus HD är en unik kombination av extrem skärpa, verklighetstrogna detaljer, levande färger och mjuka, naturliga rörelser. Artefakter och brus från alla källor, från multimedia till standard-TV men även komprimerad HD, upptäcks och reduceras så att bilden blir klar och knivskarp.

Visa alla specifikationer
 • Net TV: Gå till www.philips.com/smarttv och upptäck vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • USB-inspelning endast för digitala kanaler som omfattas av den elektroniska programguiden för TV IP-baser (land- och kanalbegränsningar kan förekomma), inspelningar av vissa program kan vara begränsade på grund av kopieringsskydd (CI+). Internetanslutning krävs.
 • DivX Certified® att spela DivX® video upp till HD 1080p, inklusive premiuminnehåll.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år eftersom deras syn inte är fullt utvecklad ännu.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av