1
TV

6000 series

Smart LED-TV

  6000 series

  Smart LED-TV

  Bli en del av handlingen!

  Upplev en värld av innehåll med Philips 3D Smart LED-TV 42PFL6057. Få kraftfulla LED-bilder i Full HD och gränslösa möjligheter med Smart TV Premium med uppslukande Ambilight. Bli en del av händelserna med den mest behagliga 3D-upplevelsen! Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bli en del av handlingen!

Upplev en värld av innehåll med Philips 3D Smart LED-TV 42PFL6057. Få kraftfulla LED-bilder i Full HD och gränslösa möjligheter med Smart TV Premium med uppslukande Ambilight. Bli en del av händelserna med den mest behagliga 3D-upplevelsen! Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

6000 series Smart LED-TV

42 tum, Easy 3D, DVB-T2/C 42PFL6057T/12 Hitta liknande produkter

Bli en del av handlingen!

Ta del av 3D och Smart TV med Ambilight

 • Inbyggd Wi-Fi för trådlös användning av Smart TV

  Eftersom din Philips-TV har inbyggd Wi-Fi kan du få åtkomst till en hel värld av video via trådlös anslutning till Smart TV i hemmet.

 • Med Ambilight Spectra 2 intensifieras tittarupplevelsen

  Lägg till en ny dimension till tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 2. Den patenterade Philips-tekniken ger en större bild genom att projicera ett sken på två sidor av TV:n från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight ställer automatiskt in färgen och ljusstyrkan för ljuset så att den matchar TV-bilden. Tack vare vägganpassningsfunktionen är ljusets färg perfekt, oavsett vilken färg väggen har.

 • Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

  Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

  Hyr filmer direkt hemma på TV:n från videobutiker online, titta på repriser på dina favoritkanaler på TV:n och upplev ett rikt utbud av onlineappar med Net TV. Du kan också bläddra i det öppna internet.

 • Styr TV:n med smarttelefonen, surfplattan eller tangentbordet

  Styr TV:n med smarttelefonen, surfplattan eller tangentbordet

  Styr TV:n så enkelt och bekvämt som möjligt. Anslut bara ett trådlöst tangentbord eller använd din smarttelefon eller surfplatta för att styra din Smart TV.

 • Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

  Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

  Spela in digital live-TV på en USB-enhet som är ansluten till din Philips-TV eller pausa innehållet och fortsätta titta när du vill. Använd den elektroniska programguiden för att hitta dina favoritprogram och enkelt planera dina inspelningar. Nu kan du titta på TV när det passar dig.

 • Titta på TV var du vill i hemmet med Wi-Fi Smart Screen*

  Titta på TV var du vill i hemmet med Wi-Fi Smart Screen*

  Med Wi-Fi Smart Screen* är du inte längre bunden till soffan, utan du kan titta på valfria digitala sändningar med TV-innehåll var du vill i hela hemmet. Det är bara att hämta Philips MyRemote-appen och pusha programmet från din TV till din iPad och titta vidare. Du kan även pusha foton, videor eller musik från dina smarta enheter till storbildsskärmen. Det ger dig en riktigt fri tittarupplevelse!

 • Easy 3D Clarity 700 för behaglig 3D-filmupplevelse

  Easy 3D Clarity 700 för behaglig 3D-filmupplevelse

  Easy 3D Clarity 700 är den mest bekväma 3D-tekniken att titta på. Den passiva 3D-tekniken säkerställer att du får många timmar av bekvämt tittande utan flimmer och med minimala spöbilds-3D-effekter på din Philips-TV. 3D-glasögonen är stilfulla och lättviktiga, och behöver inga batterier. Du kan till och med konvertera valfritt 2D-innehåll till levande och felfri 3D. Njut av 3D på ett enkelt sätt i hemmet, redan idag!

 • Unik justering av 3D-djup så att du kan titta på 3D på det som sätt som du vill

  Unik justering av 3D-djup så att du kan titta på 3D på det som sätt som du vill

  Alla upplever 3D på olika sätt. Det är därför Philips erbjuder dig möjligheten att anpassa 3D-djupet efter eget tycke. Den unika funktionen för justering av 3D-djup ger dig möjlighet att välja det bilddjup som passar bäst för innehållet på skärmen och som du föredrar. Det gör också TV-tittandet mer skonsamt för dina ögon. Nu kan du njuta av 3D-upplevelsen fullt ut.

 • 600 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  600 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  600 Hz PMR (Perfect Motion Rate) skapar rörelseskärpa för tydliga och levande bilder i snabba rörelser. Philips nya PMR-standard visar en kombinerad synlig effekt, genom de snabbaste paneluppdateringarna, Perfect Natural Motion och en unik bildbehandling, för oöverträffad rörelseskärpa.

 • Ring röst- och videosamtal med Skype™ i din TV

  Ring röst- och videosamtal med Skype™ i din TV

  Lägg till en ny dimension i dina samtal och dela upplevelser med de personer som är viktigast för dig, var de än råkar befinna sig. Med Skype™ i din TV kan du ringa röst- och videosamtal från ditt vardagsrum. Det är bara att koppla in Philips TV-kameran (PTA317/00, tillval) i din TV och njuta av utmärkt video- och ljudkvalitet utan att behöva lämna soffan.

 • Unikt läge för 2D-spel på helskärm för två spelare

  Unikt läge för 2D-spel på helskärm för två spelare

  Med Philips glasögon för spel på helskärm för två spelare (PTA436/00) kan TV:n ge den ultimata upplevelsen av helskärmsspel för två spelare. I 2D-spel för två spelare ser varje spelare vanligtvis sitt spel på halva skärmen. Med 3D-teknik kan varje spelare nu spela i 2D på helskärm samtidigt.

 • TV med Full HD och Pixel Precise HD för actiondetaljer

  Pixel Precise HD bygger på den prisbelönta Pixel Plus-tekniken. Med den tas bildkvaliteten till en helt ny nivå, med 4 biljoner färger. Tack vare Super Resolution får du den bästa bildkvaliteten någonsin med Pixel Precise HD, oavsett om du ser på film över internet eller högkvalitativa Blu-ray-filmer.

Visa alla specifikationer
 • Net TV: Gå till www.philips.com/smarttv och upptäck vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • USB-inspelning endast för digitala kanaler som omfattas av den elektroniska programguiden för TV IP-baser (land- och kanalbegränsningar kan förekomma), inspelningar av vissa program kan vara begränsade på grund av kopieringsskydd (CI+). Internetanslutning krävs.
 • Wi-Fi Smart Screen är tillgänglig i samband med programvaruuppdatering under hösten 2012
 • DivX Certified® att spela DivX® video upp till HD 1080p, inklusive premiuminnehåll.
 • Skype-kamera säljs separat
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år eftersom deras syn inte är fullt utvecklad ännu.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • I nordiska länder har TV:n begränsade funktioner för undertextning vid inspelning av TV-program.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av