1
TV

LED-TV med Full HD

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pft5209_12/42pft5209_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED-TV med Full HD

  LED-TV med Full HD

  Med Philips LED-TV med full HD i 5200-serien kan hela familjen ta del av tydliga, klara bilder. Vi har kombinerat en modern, ramlös design med Ambilight så att tittarupplevelsen blir större och mer intensiv. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED-TV med Full HD

Med Philips LED-TV med full HD i 5200-serien kan hela familjen ta del av tydliga, klara bilder. Vi har kombinerat en modern, ramlös design med Ambilight så att tittarupplevelsen blir större och mer intensiv. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

5000 series LED-TV med Full HD

42 tum, LED-TV med Full HD, DVB-T/T2/C 42PFT5209/12 Hitta liknande produkter

LED-TV med Full HD

Med tvåsidig Ambilight

 • Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

  Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

  Du har skapat ett hem som du älskar, så varför inte låta TV:n bidra till den varma och inbjudande känslan? Philips unika Ambilight-teknik ger en bredare skärm och du uppslukas av upplevelsen på ett annat sätt eftersom TV-skärmen avger ett extrabrett ljus, från TV-skärmens båda sidor till den omgivande väggen. Färgerna, känslan och spänningen fortsätter utanför skärmen och in i rummet och gör tittarupplevelsen mer spännande, intensiv och uppslukande.

 • 100 Hz PMR för bild med jämnt bildflöde

  100 Hz PMR för bild med jämnt bildflöde

  Inget slår adrenalinkicken från spel, spännande sportevenemang och actionfilmer, och den här TV-apparaten från Philips har 100 Hz Perfect Motion Rate som ger ett jämnt bildflöde som inte hoppar.

 • Design utanför ramarna: utan ramar blir det mer skärm att titta på

  Tunn. Minimalistisk. Diskret. Vår ramlösa design är vacker, med högkvalitativt glas omslutet av ultratunt aluminium. Det ger mindre ram och mer visningsyta.

 • Modern design som kompletterar dagens inredning

  En modern design som smälter in med inredningen. Eftersom TV:n ska se lika bra ut när den är avstängd som när den är påslagen.

 • Öppet stativ skapar en lätt svävande effekt

  En TV med moderna, fina linjer förtjänar ett stativ som lyfter det utöver det vanliga. Därför har formgivarna på Philips TV skapat det här unika, öppna stativet som smälter in fint med inredningen.

 • Digital Crystal Clear: precision som du vill dela med dig av

  Philips skapade Digital Crystal Clear för dig som vill se naturliga bilder från valfri källa. Oavsett om du vill titta på en serie, nyheterna eller filmklipp med vännerna får du optimal kontrast, färg och skärpa.

 • Full HD LED-TV – enastående LED-bilder med suverän kontrast

  Bildkvalitet spelar roll. Vanlig HD-TV är kvalitet, men du vill ha mer. Tänk dig skarpa detaljer, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och realistiska färger som ger en verklighetstrogen bild.

Visa alla specifikationer
 • Programvaruuppdatering krävs för Pause TV och USB-inspelning. Om du vill veta mer om programvaruuppdateringen kan du gå till www.philips.com/TV och klicka på Support.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • (Philips) bara kompatibel med specifik Philips-spelarenhet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av